Primul venit dupa cel pe care l-ai iubit

Ai trait cea mai frumoasa poveste de dragoste din viata ta, ai crezut ca totul este perfect, ai fost alaturi de el in fiecare moment din viata lui si credeai ca dragostea voastra nu are sfarsit, insa totul s-a destramat intr-o clipa? Acum, simti o durere puternica in piept si nu stii daca vei fi pregatita sa iubesti din nou? Primul venit dupa cel pe care l-ai iubit nu e intotdeauna cel pe care il vei iubi, dar te poate ajuta sa uiti de suferinta, scrie elitedaily.com.

Primul venit dupa cel pe care l-ai iubit nu e intotdeauna cel pe care il vei iubi, pentru ca te va incerca un sentiment de vina si iti vei refuza dreptul la fericire. Chiar daca vei intalni un barbat perfect pentru tine, care te poate face sa te simti cu adevarat implinita, iti va lua timp sa inveti sa iubesti din nou.

Primul venit dupa cel pe care l-ai iubit nu e intotdeauna cel pe care il vei iubi

Chiar daca vei simti ca ai intalnit barbatul potrivit pentru tine si vei fi constienta ca poti fi din nou fericita, sentimentul de vina te va impiedica sa te simti bine. De ce tocmai acest sentiment cumplit te impiedica sa iti refaci viata? Din simplul motiv ca o buna perioada vei fi prinsa in trecut, te vei simti vinovata ca ti-ai acordat o noua sansa si l-ai lasat pe el, cel pe care l-ai iubit enorm, in urma. Te vei simti vinovata ca ai facut un pas in fata si ai ales sa uiti toata suferinta. Te vei simti vinovata ca ai primit cu bratele deschise un nou barbat in viata ta, dar gandul tau este in continuare acolo, in trecut, langa cel pe care l-ai iubit candva. Te vei simti vinovata ca nu poti sa te bucuri de prezent si iti vei refuza dreptul la iubire.

Acum, in ciuda sentimentului de vinovatie, este momentul sa fii complet sincera cu tine insati si sa iti pui cateva intrebari. Este momentul sa accepti realitatea pe care o traiesti si sa te intrebi daca barbatul pe care l-ai intalnit te poate face din nou fericita. Daca te gandesti in continuare la fostul iubit si iti este greu sa renunti la trecut, poate ca nu e momentul potrivit sa faci o schimbare in viata ta. In schimb, daca vrei cu adevarat sa iti refaci viata si crezi ca primul venit dupa cel pe care l-ai iubit te poate face fericita, nu mai ezita.

Este adevarat, ai nevoie de mult timp pentru a te vindeca complet si pentru a-l lasa in urma pe cel pe care l-ai iubit, insa nimic nu este imposibil. Si nu, nu vei reusi sa il uiti complet. El va ramane acolo, in gandurile si in inima ta. Vor fi multe momente in care iti vei aminti de el, de clipele frumoase pe care le-ati petrecut impreuna sau de certurile absurde. Daca rana este recenta, iti va fi greu sa il uiti, pentru ca a existat o perioada cand inima ta a fost a lui. Cand fiecare respiratie a ta se intensifica numai la gandul ca il poti pierde. Si l-ai pierdut.

Ai fost acolo, iar povestea a luat sfarsit. Lasa timpul sa treaca si da-ti voie sa iubesti din nou. Primul venit dupa cel pe care l-ai iubit nu e intotdeauna cel pe care il vei iubi, dar te va ajuta sa lasi trecutul in urma si sa fii din nou fericita. Poti sa te gandesti in continuare la cel pe care l-ai iubit, dar evita sa iti mai consumi intreaga energie.

Accepta ca este timpul sa faci o schimbare in viata ta si accepta ca ai dreptul sa iubesti si sa fii iubita cu adevarat. Si nu uita: timpul vindeca orice rana!

Citeste si: Durerea trecutului sau cum renunti la barbatul pe care inca il iubesti!

Foto: Guliver