Nu raspunde la mesaj si vrei sa-o scrii din nou? La ce sa te gandesti mai intai.

Nu raspunde la mesaj, desi au trecut trei ore de cand i-ai scris? Ce sa faci, sa mai astepti sau sa-i scrii iar? Depinde de cat de bine il cunosti. Raspunde-ti rational la cateva intrebari inainte sa iei o decizie, ca sa nu pari disperata!

Probabil ca nu esti straina de situatia in care tu ii scrii, el nu raspunde la mesaj, iar tu ii scrii iar, inainte de a primi un semn de la el. De obicei, se intampla la inceputul unei relatii, cand esti nesigura, nu il cunosti prea bine si nu stii cum sa te comporti. In aceeasi perioada, devii extrem de nelinistita cand vezi ca nu iti scrie. Si esti tentata sa ii scrii din nou. Insa e bine sa iti raspunzi la cateva intrebari inainte sa ii trimiti cel de-al doilea sau al treilea mesaj.

7 intrebari pe care sa ti le pui cand el nu raspunde la mesaj

1 Cat timp a trecut de cand i-ai scris

Cat timp a trecut de cand i-ai trimis ultimul mesaj? O ora? Trei? Calmeaza-te! Unii oameni sunt mai ocupati decat altii si au un program diferit. Tu nu ai lasat pe nimeni sa astepte inainte de a raspunde? Poate ca vrea sa para greu de cucerit. E un joc greu, dar rabdarea e o virtute. Daca dupa trei zile tot nu raspunde la mesaj, ai putea sa verifici ce se intampla cu el.

2 Despre ce i-ai scris ultima data?

Daca ultimul mesaj pe care i l-ai trimis a fost ceva de genul “Si eu m-am simtit bine, merci!”, nu ar trebui sa astepti imediat un raspuns. In plus, unora nu le place sa stea pe chat toata ziua, in fiecare zi. Asteapta o zi si apoi trimite-i un articol amuzant pe care l-ai gasit.

3 De cat timp iesiti impreuna?

Ati iesit impreuna o singura data? De doua ori? Atunci, amandoi incercati sa va dati seama daca va placeti unul pe altul. Daca nu raspunde la mesaj dupa prima intalnire, poate ca nu e interesat. Se intampla. Daca ii trimiti si un al doilea mesaj si el nu raspunde nici la acela, o sa te simti si mai rau. Nu are rost sa te agati de el.

Daca, in schimb, va vedeti de cateva saptamani sau luni, e cu totul altceva. Probabil ca deja te-ai obisnuit cu stilul lui de a vorbi pe chat si ar trebui sa te simti confortabil cu a-i scrie si a doua oara. La acest moment, nu mai e nevoie de jocuri.

4 A intrat pe retelele de socializare de cand i-ai scris?

Daca observi ca a intrat pe Facebook, Instagram sau WhatsApp de cand i-ai scris, ca da like-uri, dar ca nu raspunde la mesaj, e normal sa te superi. Tu alegi daca ii scrii, ii ceri lamuriri sau daca iei atitudinea lui ca pe un avertisment care iti spune ca nu esti o prioritate pentru el la acest moment.

5 Ce face de obicei in acest moment al zilei?

Daca i-ai scris, dar asta este, de obicei, ora la care iese sa alerge in parc, nu te agita! Intreaba-te ce ar putea sa faca in acele momente. Poate e la job, intr-o sedinta. Poate doarme. Chiar daca mai devreme ti-a raspuns cu promptitudine nu inseamna ca poate sa o faca mereu.

6 Ti se pare ca e pe punctul de a te parasi?

De obicei, iti cam dai seama cand cineva e pe punctul de a iesi din viata ta. Daca va vedeti de ceva timp si apoi, brusc, iti raspunde mai greoi si iti scrie mai putin decat ii scrii tu, e destul de clar. Daca nu iti raspunde la mesaj, iar pe tine te framanta gandul ca vrea sa isi ia talpasita, intreaba-l direct ce are de gand. Nu meriti sa stai stresata cu gandul la asta. Intreaba-l direct daca e disponibil pentru weekend.

7 Ghideaza-te dupa ceea ce simti!

Daca te macina absenta lui si vrei sa il tii prin preajma, uita de toate regulile! Simti sa ii scrii din nou, desi el nu ti-a raspuns? Scrie-i! Daca vrei un partener care sa fie mai atent cu tine, care sa iti raspunda mai des si care sa aiba initiativa de a te cauta el mai mult? Atunci nu iti bate capul cu un barbat care nu e asa cum vrei! Pe taramul necunoscutului, trimiterea unui simplu mesaj iti poate da mari batai de cap.

Inainte de a trimite cel de-al doilea mesaj, intreaba-te ce simti pentru el, daca merita energia ta si ce iti spune instinctul sa faci. Daca vrei sa petreci timp cu el si nu te streseaza prea tare sa ii scrii iar, fa-o! S-ar putea sa aprecieze initiativa. Daca va vedeti de mai mult timp si incepe sa iti raspunda tot mai rar, scrie-i cu incredere, ca sa afli ce se intampla in mintea lui! Fii sincera cu tine in legatura cu ceea ce vrei!

FOTO: Guliver

Citeste si: Sexting online: reguli pe care sa le respecti cand trimiti mesaje erotice.