Noul iubit a disparut fara explicatii? Ce trebuie sa faci.

Noul iubit a disparut fara explicatii dupa numai cateva intalniri? Nu numai ca nu e vina ta, dar e un barbat care fuge de responsabilitati si nu te merita. Totusi, ce faci cand te confrunti cu o astfel de situatie?

Generatia noastra se confrunta cu un nou fenomen: “ghosting”. Nu il putem traduce in romana printr-un singur cuvant, dar il putem explica: este fenomenul prin care un partener dispare complet din relatia de cuplu, fara explicatii. In ziua de azi, multe tinere intalnesc astfel de barbati care dispar, pur si simplu, dupa cateva intalniri, desi lucrurile pareau sa mearga bine. Dispar fara sa spuna de ce si unde.

Asadar, barbatul cu care credeai ca incepi o relatie promitatoare nu iti mai scrie si nu te mai cauta. Deloc. Cand noul iubit a disparut fara explicatii, dupa cateva intalniri, e inevitabil sa ramai socata. Te intrebi ce nu a fost bine si de ce meriti sa se comporte asa cu tine. Iata ce propun cei de la Elitedaily.com sa faci dupa ce noul iubit a disparut fara explicatii.

Ce sa faci dupa ce noul iubit a disparut fara explicatii

1. Da-i sansa sa-ti explice

Daca noul iubit a disparut fara explicatii, da-i o ultima sansa sa iti spuna ce s-a intamplat. Poate ca a fost trimis cu job-ul intr-o delegatie urgenta si nu a mai avut acces la telefon. Sau poate i-a murit o ruda apropiata. Sau ceva, orice ar putea sa justifice disparitia brusca. Nu te grabi sa tragi concluzii. Scrie-i doar atat: “Buna! E totul in regula?”.

2. Permite-i sa regrete

Lasa-i doua zile sa se adune si sa isi dea seama ca a avut un comportament dezagreabil si care duce la incheierea relatiei. Daca vrea sa continuati, spune-i clar ca ai anumite standarde si ca ai pretentii la un comportament civilizat. Daca nu a invatat sa se poarte cu o femeie, evita-l, pentru ca nu e pregatit pentru o relatie matura. Daca, in mod surprinzator, chiar are scuze plauzibile pentru disparitia fara explicatii, ii poti da o sansa, dar numai daca se revanseaza. Cum sa se revanseze? Depinde de tine. Ce te poate face sa te simti confortabil pentru a continua sa te vezi cu el?

3. Fii sincera cu tine insati

Chiar daca aceasta disparitie pare sa nu aiba motive reale, exista si femei care nu mai vad bine cand intalnesc un barbat cu potential de relatie. Multe femei isi doresc parteneri sezonieri – de Craciun, sa spunem – si au tendinta sa le atribuie acelor barbati calitati pe care ei nu le au. Incearca sa fii rationala cand te gandesti la relatia voastra. Chiar iti doresti acest gen de barbat, care nu e capabil sa te confrunte si dispare fara explicatii? Disconfortul pe care l-ai simtit cand noul iubit a disparut fara explicatii te poate ghida in luarea unei decizii. Daca ti-a facut asta, mai merita sa continui?

4. Lasa-l sa se duca

Chiar daca te deziluzioneaza, poti sa crezi cu usurinta ca nu te-a vrut atat de mult. Asta insa nu inseamna ca nu esti o femeie minunata. Disparitia unui barbat arata doar problemele cu care se confrunta el – probleme legate de lipsa asumarii unei responsabilitati. Asa ca lasa-l sa dispara. Sa dispara complet din viata ta. Sterge-i numarul de telefon, da-i unfollow pe Instagram si unfriend de pe Facebook.

5. Treci peste aceasta deziluzie

Meriti ceva mai bun. Fiecare femeie merita un barbat care sa fie entuziasmat sa o caute, oricat de ocupat ar fi. Meriti un barbat care sa pretuiasca intalnirile cu tine, care sa astepte cu aceasi nerabdare ca si tine sa ii scrii. Meriti un barbat care sa te includa in viata lui de zi cu zi. Asa ca bucura-te de viata, iesi cu fetele si cauta-ti un barbat care sa fie innebunit dupa tine!

FOTO: Guliver

Citeste si: Te-a parasit fara motiv? 3 cauze secrete.