Semne care te fac sa crezi ca e interesat de tine, dar nu inseamna nimic

Barbatii nu isi exprima mereu gandurile si emotiile, insa acest lucru nu inseamna ca trebuie sa adopti o gandire negativa si sa crezi ca nu vei atrage barbatul potrivit in viata ta. In cazul in care iti place de cineva, dar nu esti sigura ca ai sanse sa incepi o noua relatie, este important sa inveti sa-i descifrezi gesturile. Fii atenta la acele semne care te fac sa crezi ca e interesat de tine, dar, de fapt, nu inseamna nimic, scrie elitedaily.com, ca sa nu-ti pierzi timpul degeaba!

Sunt multe semne care te fac sa crezi ca e interesat de tine, insa unele dintre ele nu inseamna nimic de cele mai multe ori. Pur si simplu, poate fi vorba doar de o apreciere de moment.

Semne care te fac sa crezi ca e interesat de tine, desi nu e asa

1. Faptul ca primesti un like de la el (sau mai multe) nu inseamna nimic. Barbatii petrec foarte mult timp pe retelele sociale si ajung sa faca unele lucruri din obisnuinta.

2. Daca te urmareste pe Instagram, nu inseamna ca vrea o relatie cu tine. Poti sa analizezi logic situatia si sa te gandesti cate persoane urmaresti si tu sau cate imagini apreciezi. Iti vei da seama ca nu enicio declaratie de dragoste la mijloc.

3. Cand iti da Share la o postare, nu inseamna ca o sa-ti dea si intalnire. Poate ca ai postat o informatie utila sau poate ca ai spus ceva amuzant. In orice caz, nu trebuie sa te grabesti sa tragi concluzii.

4. Te-a invitat in oras? Nu inseamna neaparat ca vrea ceva serios. Poate ca este o modalitate de a te cunoaste mai bine sau de a descoperi ce fel de persoana esti dincolo de Facebook sau birou.

5. Nu este atras de tine daca se ofera sa achite nota de plata. Unii barbati stiu sa fie gentlemeni, asa ca este un gest normal sa se ofere sa iti plateasca consumatia.

6. Iti raspunde prompt la mesaje? Nu e o asigurare ca te place. Poate ca isi verifica telefonul in acel moment sau poate ca este genul de persoana ca considera ca e important sa raspunda prompt.

7. Faptul ca te tine in brate dupa ce ati facut sex nu e un semn ca te va cere de sotie. Ati trecut de perioada de tachinare si aveti momente in care va intalniti si va simtiti bine impreuna? Nu trebuie sa crezi ca vrea ceva mai mult daca obisnuieste sa te tina in brate dupa sex. Cel mai probabil pe toate femeile cu care a facut sex le-a tinut in brate – nu o lua personal!

8. Te-a invitat la cafea? O data? Nu e un semn ca vrea ceva mai mult! Asteapta sa vezi cu evolueaza relatia dintre voi si nu te grabi sa crezi ca vrea ceva serios doar pentru simplul motiv ca te-a invitat la o cafea sau ati iesit intr-o seara in oras.

9. Cuvintele pe care le rosteste in timpul sexului nu inseamna nimic. Chiar daca vrei sa crezi ca are sentimente pentru tine si se gandeste la o relatie serioasa, ignora tot ce auzi cand faceti sex.

10. Daca se conecteaza cu tine si pe alte retele sociale, nu inseamna ca vrea ceva serios. Pur si simplu, poti sa te gandesti la varianta ca ai aparut in lista de sugestii. E normal sa pastreze o legatura cu tine si in mediul virtual, doar aveti mai multe de impartit.

Citeste si: Semne ca nu te place. Nu-ti mai pierde timpul cu el!

Foto: Guliver