dupa ce fac sex

Tuturor oamenilor le place, intr-o mai mica sau mai mare masura, sa vorbeasca despre experientele pe care le-au trait si sa capteze atentia celor din jur atunci cand le expun. Cand vine vorba de clipele petrecute in dormitor, nu doar barbatii isi povestesc trairile dupa ce fac sex, ci si femeile.

Potrivit un studiu realizat de VictoriaMilan, la care au participat 8.407 de femei active sexual, din 21 de tari, exista sapte subiecte principale pe care femeile le spun prietenelor dupa ce fac sex.

Marturisiri despre cat a durat partida amoroasa

Femeile din Belgia, Finlanda si Norvegia sunt interesate in principal de durata intalnirii, adica timpul petrecut impreuna, de la momentul in care un barbat a abordat o femeie si pana la clipele de placere din dormitor. De obicei, femeile se lauda daca au avut mai multe partide amoroase intr-o singura noapte.

Marimea conteaza… doar in anumite situatii

Marimea penisului este un subiect de interes pentru femeile din Irlanda, Polonia si Africa de Sud.

Gusturi si preferinte in materie de epilat

Femeile din Statele Unite, Australia si Danemarca discuta frecvent despre epilarea in cazul partenerilor. Ele vor verifica si vor transmite mai departe daca un barbat este tuns, epilat cu ceara, ras.

Cuvintele rostite de barbati sunt analizate atent de femei

Pentru cele din Franta, Spania si Regatul Unit, cuvintele cuvintele folosite pentru a cuceri o femeie sunt importante, dar la fel sunt si vorbele rostite in asternuturi.

Detalii importante pe care femeile le spun prietenelor dupa ce fac sex

Mirosul si gustul sunt factori semnificativi pentru toate femeile, insa reprezinta subiectul de analiza principal pentru femeile din Elvetia, Austria si Suedia dupa ce fac sex. A fumat, a baut tarie sau s-a spalat pe dinti inainte sa ajunga in pat? Fiecare detaliu este luat in considerare.

Despre ce mai discuta fetele

Experientele sexuale excentrice, cum sunt clipele de placere din locuri publice, sunt preferate de femeile din Olanda, Noua Zeelanda si Ungaria.

Un alt punct de vedere…

Vigoarea unui barbat este importanta pentru femeile din Germania, Italia si Republica Ceha.

Sigurd Vedal, Fondator si CEO al site-ului Victoria Milan, spune ca „femeile impartasesc detalii intime una cu cealalta intrucat vor sa demonstreze faptul ca pot atrage barbati extraordinari care au grija de ele atat in dormitor, cat si in afara lui. Conversatiile intre femei sunt foarte deschise – ele le vor spune prietenelor apropiate binele si raul, locurile si totul”.

Studiul a fost realizat in Suedia, Australia, Noua Zeelanda, Austria, Danemarca, Belgia, Finlanda, Spania, Norvegia, Polonia, Franta, Italia, Ungaria, Statele Unite, Olanda, Germania, Regatul Unit, Irlanda, Republica Ceha, Elvetia si Africa de Sud.

Acum, ca ai aflat care sunt acele secrete pe care femeile le spun prietenelor dupa ce fac sex, te poate interesa si: Viata fericita dupa divort? Da, exista! Iata cum sa mergi mai departe!

Foto: Guliver