cum este zodia Sagetator

Nu este o sarcina simpla sa descoperi cum este zodia Sagetator in adancul sufletului. Desi reprezentantii acestui semn par directi si deschisi, pastreaza in interiorul lor lucruri pe care nu isi doresc sa le impartaseasca oricui.

Specialistii de la zodiacfire.com te ajuta sa patrunzi in mintea Sagetatorului si sa descoperi caracteristici de care nici macar nu stiai pana acum.

Asadar, ca sa intelegi mai bine cum este zodia Sagetator, citeste cele opt trasaturi de caracter de care nu aveai idee pana in prezent.

Cum este zodia Sagetator in adancul sufletului

  1. Este mai intuitiva decat crezi

Nativul acestei zodii te poate citi precum o carte deschisa, asa ca nu ar trebui sa incerci sa ii spui alta poveste decat vede deja in ochii tai. Isi poate da seama inca din primele minute cum este persoana din fata lui.

  1. Nu ii place sa stea in preajma oamenilor egoisti

Daca alte zodii mai trec cu vederea egoismul celor din jur, altfel stau lucrurile cu cei nascuti in zodia Sagetator. Imediat ce vor „mirosi” pe cineva caruia ii place doar sa primeaca, dar sa nu ofere nimic in schimb, il vor scoate din viata lor. Mai mult de atat, ii vor oferi si o lectie pe care sa nu o uite prea curand.

  1. Gandeste intotdeauna cu 10 pasi inainte

Putini stiu cum este zodia Sagetator cu adevarat. Poate ca nativii ofera impresia ca sunt imaturi si impulsivi, dar adevarul este ca ei se gandesc tot timpul la consecinte si la directii de viitor. In caz de esec, au intotdeauna pregatit planul B, planul C si chiar planul D cateodata.

  1. Nu ii este frica sa isi asume riscuri in viata

Sagetatorii stiu ca poti sa reusesti in viata doar daca iti asumi riscuri, altfel vei ramane mereu cu gandul la visurile tale. Acestia nu privesc cu teama schimbarile pe care trebuie sa le faca, ci le imbratiseaza cu dorinta. Stiu ca la capatul drumului ii poate astepta ceva mai interesant decat au in prezent.

  1. Ii place sa demonstreze cand cineva se insala in privinta ei

Cum este zodia Sagetator dincolo de aparente? Ei bine, acestui nativ nu ii place ca cineva sa ii puna o stampila in frunte. Daca cineva ii spune ca nu poate sa reusesca anumite lucruri in viata, tocmai atunci se ambitioneaza mai tare si demonstreaza contrariul.

  1. Nu isi daruieste inima oricui

Daca vrei sa afli cum este zodia Sagetator in dragoste, atunci trebuie sa stii ca nu isi daruieste inima oricui. Analizeaza bine o persoana inainte de a se implica mai mult intr-o legatura amoroasa. In plus, se sperie de oamenii care incearca sa grabeasca lucrurile. Reprezentantul acestei zodii prefera ca lucrurile sa evolueze treptat.

  1. Se exprima mai bine prin fapte decat prin cuvinte

Nu te astepta ca un Sagetator sa vorbeasca prea mult despre ceea ce simte, fiindca se descurca mai bine cu faptele. Iti va demonstra, in modul lui unic, ce simte pentru tine. Prin urmare, nu ar trebui sa il grabesti ori sa il obligi sa vorbeasca despre sentimentele lui, mai ales daca nu sunteti de mult timp impreuna.

  1. Nu isi pierde timpul cu trecutul

Cum este zodia Sagetator atunci cand cineva o dezamageste? In primul rand, nu pastreaza resentimente pentru acea persoana, ci incearca sa priveasca situatia obiectiv. Iar in al doilea rand, lasa trecutul in urma si incearca sa isi refaca viata alaturi de altcineva mai bun.

Acum, ca stii cum este zodia Sagetator, afla si daca te numeri printre acele zodii care se potrivesc cu Sagetator.

FOTO: Guliver