Ce vor barbatii la varsta a doua

La capitolul relatii sentimentale, stim ce vor femeile la orice etate: respect si iubire. Dar ce vor barbatii la varsta a doua, atunci cand pare sa intre in actiune si criza varstei?

Desi se spune ca barbatii sunt toti la fel si ca nu se schimba prea mult odata cu inaintarea in varsta, totusi nu ar trebui sa generalizam. Spre exemplu, preferintele barbatilor aflati la varsta a doua se schimba in ceea ce priveste tipul de femeie pe care si-l doresc langa ei.

Asadar, daca vrei sa cuceresti unul care se incadreaza in aceasta categorie, trebuie sa afli mai intai ce vor barbatii la varsta a doua. Este important sa iti dai seama din timp daca te afli pe lista lor de preferinte ori nu.

Ce vor barbatii la varsta a doua cand isi cauta o partenera

  1. Femeia incurajatoare

Desi nu vor sa admita, o femeie incurajatoare, care sa le ridice moralul, este ceea ce vor barbatii la varsta a doua. Acestia nu mai stau prea bine cu increderea in sine, astfel ca isi doresc in secret ca partenera lor sa ii sprijine destul de mult. Nu trebuie sa te transformi in mama lor, ci doar sa incerci sa discuti mai bland si optimist cu ei.

  1. Femeia intelegatoare

Alt tip de femeie pe care barbatii aflati la varsta a doua si-l doresc cu ardoare este cel intelegator. Stim ca ei nu fac prea bine fata criticilor si observatiilor, asa ca este normal sa viseze sa aiba alaturi de ei o femeie care ii intelege si care ii accepta asa cum sunt.

  1. Femeia stabila financiar

O femeie stabila financiar este mult mai atragatoare in ochii barbatilor din zilele noastre. Lucrurile nu sunt mai diferite pentru cei mai tineri ori pentru cei aflati la varsta a doua. Daca nu se numara pe lista celor mai bogati oameni ai lumii, atunci cu siguranta nu isi doresc sa isi intretina partenera de cuplu in totalitate.

  1. Femeia loiala

Ce vor barbatii la varsta a doua intr-o relatie? Nu este greu de ghicit. Loialitatea este o caracteristica pe care acestia o apreciaza destul de mult. Au nevoie langa ei de o femeie pe care sa stie ca se pot baza, ca nu trebuie sa fie mereu cu ochii pe ea. Pana la urma, ce barbat doreste sa aiba langa el o partenera care nu prezinta incredere?

  1. Femeia inteligenta

Barbatii aflati la varsta a doua nu mai pun accent atat de mult pe aspectul fizic, ci sunt mai interesati de o femeie inteligenta. Au nevoie langa ei de o partenera cu care sa poata avea discutii interesante, care sa ii completeze si de la care sa aiba ce sa invete.

  1. Femeia pozitiva

Atunci cand te intrebi ce vor barbatii la varsta a doua, ia in calcul ca acestia isi doresc sa aiba langa ei o femeie pozitiva. Isi doresc o partenera ca stie sa se bucure de viata, care trece usor peste greutati, nu una care dezvolta drame din orice.

  1. Femeia atragatoare

Ultimul, dar nu cel din urma, tip de femeie care se incadreaza pe lista cu ce vor barbatii la varsta a doua este cel atragator. In aceasta perioada a vietii, barbatii se gandesc tot mai serios sa se aseze la casa lor, astfel ca nu se vor vedea langa orice fel de femeie. Isi vor dori alaturi una de care sa se simta atrasi. Nu cauta perfectiunea fizica, ci o femeie care sa stie sa se faca placuta in ochii lor.

FOTO: Guliver