Femeia Scorpion

Femeia Scorpion este misterioasa, seducatoare si foarte pasionala! Foarte multi barbati nu se incumeta sa se implice intr-o relatie cu ea, se tem de personalitatea ei puternica si se simt de-a dreptul coplesiti de inteligenta acestei native. 

Femeia Scorpion este si foarte sensibila, dar isi ascunde foarte bine aceasta vulnerabilitate. Este foarte loiala, dar si razbunatoare! Se dedica complet partenerului de cuplu si isi doreste sa fie iubita si respectata, potrivit yourtango.com.

Ce isi doreste femeia Scorpion intr-o relatie

1. Sa nu i se reproseze ca este vulcanica

Femeia Scorpion iubeste pasional, se dedica complet relatiei si emana foarte multa energie. Sunt momente in care discutiile in cuplu sunt ceva mai aprinse, dar ei nu-i place sa i se reproseze ca este vulcanica. Cea mai buna solutie este sa fie lasata sa se linisteasca. Niciun barbat nu si-ar dori sa cunoasca furia acestei femei!

2. Sa i se ofere libertate

Femeia nascuta in zodia Scorpion este foarte misterioasa si atragatoare in acelasi timp. Ea are nevoie de foarte multa libertate intr-o relatie si din acest motiv evita acei barbati care o constrang sau care o impiedica sa se exprime deschis. Vrea sa-i fie respectata intimitatea si poate fi destul de sensibila. Are nevoie de libertate intr-o relatie, asa ca nu-i place atunci cand este fortata sa poarte un dialog.

3. Loialitate si respect

O femeie nascuta in zodia Scorpion va fi intotdeauna alaturi de partenerul de cuplu si isi va ajuta mereu prietenii, dar isi doreste loialitate si respect intr-o relatie. Din moment ce este trup si suflet alaturi de persoanele pe care le iubeste, aceasta nativa isi va dori sa fie tratata la fel. Nu ii plac persoanele care o vorbesc pe la spate si in niciun caz nu ii face placere sa stea langa un barbat caruia ii lipseste curajul.

4. Sa fie lasata sa domine in pat

Femeia Scorpion adora sexul si in niciun caz nu-i place sa fie dominata in pat. Isi doreste un partener care sa ii permita sa faca orice in dormitor si care sa-i ofere toata libertatea de care are nevoie. Se spune ca o femeie nascuta in aceasta zodie nu poate primi reprosuri la capitolul sex, pentru ca stie foarte bine ce vrea si nu este deloc pudica in prezenta persoanei iubite.

5. Sa fie ascultata

Femeia nascuta in zodia Scorpion isi doreste un partener care sa o asculte, care sa-i ofere atentia de care are nevoie si care sa o respecte. Se enerveaza foarte usor si din acest motiv nu ii place atunci cand este fortata sa vorbeasca despre anumite lucruri.

6. Sa nu-i fie luate reprosurile la modul personal

Femeia nascuta in zodia Scorpion se enerveaza foarte repede si poate spune foarte multe cuvinte care dor. Are tendinta sa-i faca foarte multe reprosuri iubitului, dar nu vrea ca toate acele cuvinte sa fie luate la modul personal. Sunt foarte multe momente cand femeia nascuta in zodia Scorpion spune anumite lucruri pe care nu le simte cu adevarat.

7. Are nevoie de sustinere

Femeia nascuta in zodia Scorpion este foarte puternica si reuseste sa se impuna in fata oricui, dar in acelasi timp are nevoie de sustinere din partea partenerului de cuplu. Isi doreste sa fie iubita si are nevoie de foarte multe dovezi de afectiune. Are nevoie de un partener care sa-i fie alaturi in orice moment.

Iti doresti o relatie perfecta? Afla totul despre combinatiile de zodii care aduc fericirea!

Foto: Guliver