de ce aleg barbatii sa nu foloseasca prezervativul

Intr-un nou studiu care analizeaza comportamentul sexual al barbatilor heterosexuali, oamenii de stiinta au tras o concluzie care nu e tocmai placuta. Cu cat o femeie e considerata mai atractiva, cu atat un tip va fi mai putin tentat sa foloseasca prezervativul cu ea. Si aceasta nu este singura descoperire din cercetarea prezentata de stylecaster.com!

Se pare ca tipii cred ca felul in care arata o femeie le garanteaza ca ea nu are nicio boala cu transmitere sexuala si de aceea ei sunt tentati sa renunte la prezervativ in timpul actului sexual. De asemenea, barbatii care considera ca arata bine ajung mai rar la orgasm in timpul unei partide de sex decat cei care au o parere mai putin buna despre felul in care arata. Minunat, nu-i asa?

In cadrul studiului, cercetatorii de la Universitatea din Southampton, Marea Britanie, au interogat 51 de barbati, cu varste cuprinse intre 18 si 69 de ani, prin intermediul unor interviuri fata-n fata.

Afla care sunt toate motivele care-i determina pe barbati sa foloseasca prezervativul

Barbatii au fost rugati sa evalueze atractivitatea a 20 de femei pe baza fotografiilor si sa estimeze probabilitatea ca fiecare femeie sa fi avut o infectie cu transmitere sexuala, dar si sa indice disponibilitatea lor de a face sex cu sau fara prezervativ cu fiecare femeie in parte.

Barbatii au ales sa foloseasca prezervativul atunci cand credeau ca femeile ar putea avea o infectie cu transmitere sexuala, in cazul in care erau deja intr-o relatie cu o alta femeie, cand au simtit ca viata lor sexuala e nesatisfacatoare, daca stiau ca respectiva a avut mai multi parteneri sexuali. Oh, si fireste, in cazul in care femeia nu arata tocmai bine.

Cu cat un barbat se considera mai atractiv, cu atat el credea ca alte femei ar accepta sa nu foloseasca prezervativul cu el si el insusi nu-si dorea sa foloseasca prezervativul prea des. Acest studiu ne-a intristat la fel de tare cum ne-a intristat si cel care arata ca barbatii cred ca daca o tipa care arata sexy pe Tinder nu arata la fel de bine in realitate atunci ar trebui sa faca macar sex ocazional cu ei. Ce urmeaza? Nu stim raspunsul…

Citeste si: „Ce griji isi fac barbatii in timpul unei partide amoroase”!

Daca ti-a placut acest articol, da like paginii noastre de Facebook sau aboneaza-te la newsletter si o sa gasesti acolo si mai multe astfel de informatii!

Foto: iStockphoto