Ai langa tine un barbat-Alfa? Nu si daca face aceste lucruri!

Sa ai langa tine un barbat-Alfa poate fi un vis devenit realitate. Este un barbat independent, puternic si atragator, care te face sa te simti in siguranta, iubita si ocrotita, asa ca se poate spune ca este un barbat inzestrat cu foarte multe calitati, scrie askmen.com.

Un barbat-Alfa are cateva caracteristici care il ajuta sa iasa in evidenta, este un adevarat lider si are o personalitate remarcabila. Un barbat-Alfa se integreaza in orice mediu, face o oportunitate din orice situatie, are foarte multe atuuri si nimic nu il poate impiedica sa isi atinga toate obiectivele profesionale si personale.

Are o viata echilibrata, este constant atent la imaginea pe care o afiseaza si nu cade prada jocurilor care ii afecteaza stilul de viata sau care ii aduc prejudicii.

Cum iti dai seama ca nu ai langa tine un barbat-Alfa

1. Nu se ofera sa iti plateasca consumatia

Un barbat-Alfa care se respecta nu ramane dator nimanui, in special unei femei, asa ca acesta ar trebui sa fie primul gest care iti da de inteles ca nu ai barbatul potrivit langa tine. Un barbat care pune pret pe conduita trebuie sa stie ca sunt cateva reguli pe care trebuie sa le respecte atunci cand iese in societate – sisgur ca tu nu o sa-l lasi mereu sa plateasca el, dar un gentleman autentic te va lasa doar ca sa-ti faca pe plac tie. Nu lui insusi!

2. Nu isi cere iertare, desi este constient ca a gresit

Este o situatie in care nu ajungi daca ai intalnit barbatul potrivit. Un barbat care se respecta si care pune pret pe relatiile cu alte persoane va recunoaste intotdeauna cand greseste si va face tot posibilul sa indrepte situatia.

3. Vorbeste constant despre alte persoane

Barbatii au o regula pe care trebuie sa o respecte cu sfintenie: sa nu faca publice informatiile pe care le au despre prieteni, colegi sau sefi, mai ales in prezenta partenerelor de cuplu. Daca barbatul cu care iesi la intalnire isi barfeste in permanenta cunoscutii, inseamna ca nu are calitatile unui barbat-Alfa.

4. Intra foarte des in panica, desi nu ar trebui

Un barbat puternic si independent este obisnuit cu schimbarile in viata sa, asa ca nu trebuie sa intre in panica de fiecare data cand se confrunta cu o situatie noua. Daca partenerul tau se blocheaza deseori sau nu este capabil sa rezolve unele probleme, atunci nu este cel pe care il vrei in viata ta.

5. Are obiceiul sa dea vina pe alte persoane cand nu ii merge bine

Un barbat puternic trebuie sa stie sa rezolve situatiile cu care se confrunta, nu sa caute vinovati. Nu trebuie sa fie mai putin responsabil pentru ceea ce i se intampla si nu trebuie sa bata in retragere atunci cand ii este mai greu.

6. Are obiceiul sa minta

O alta caracteristica care nu este demna de un barbat-Alfa este aceea de a minti constant despre viata lui sau despre viata altor persoane. Un barbat care se respecta si care este constient de calitatile pe care le are nu va apela la trucuri ieftine pentru a se integra in unele grupuri sau pentru a se face placut.

Citeste si: Femeia Alfa in relatia de cuplu. Ce calitati cauta la partenerul de viata!

Foto: Guliver