semne ca un tip flirteaza cu tine

Nu reusesti intotdeauna sa te prinzi daca un tip flirteaza cu tine? “Citeste” semnele prin care iti arata ca te place ca sa stii daca e cazul sa ii raspunzi la fel.

Te-ai intrebat vreodata daca tipul ala dragut chiar flirteaza cu tine sau doar ti se pare? Exista cateva semne ca un tip flirteaza cu tine. Uneori e dificil sa descifrezi limbajul trupului, dar cu aceste tipsuri s-ar putea sa ai un punct de pornire.

Urmareste-l cu atentie si afla daca te place cu adevarat. Apoi poti decide daca sa il incurajezi sau nu.

Semne ca un tip flirteaza cu tine – Gesturi inconstiente ale lui

1. Iti zambeste frumos

Un zambet frumos e un semn bun. Si, cand vine vorba de flirt, e unul dintre cele mai sigure semne ca e interesat de tine, scrie Womanitely.com. Daca observi ca iti zambeste, e un semn ca vrea sa se apropie de tine. Poate ca e timid, asa ca, daca il placi, nu ar fi rau sa il incurajezi putin. Zambeste-i inapoi, initiaza o conversatie si nu il lua prea tare.

2. E timid

Poate ca stii cat de greu e sa flirtezi cu barbati timizi, dar asta nu inseamna sa ii eviti. Observi ca se fastaceste in prezenta ta? E unul dintre cele mai evidente semne ca te place. Oricum, nu numai barbatii timizi pot sa roseasca, orice tip poate sa devina timid in prezenta unei femei frumoase.

3. Semne ca un tip flirteaza cu tine – Cauta contactul vizual

Contactul vizual e important cand comunicam si il folosim cat de des putem. Diferenta sta in cat dureaza acest contact vizual intre tine si el. Asa iti poti da seama cand un tip flirteaza cu tine.

4. Face ce faci si tu

Uneori, barbatii imita atitudinile unei femei fara ca macar sa isi dea seama. Daca face ce faci si tu e un semn clar ca te place mult. De la felul in care vorbeste pana la ceea ce ii starneste interesul. De exemplu, daca razi, rade si el. Daca bei din pahar, bea si el… E natural sa fii “oglinda” celui pe care il placi.

5. Sta cu mainile in solduri

Daca sta cu mainile in solduri e posibil sa fie interesat de tine. In felul acesta, vrea iti demonstreze ca are incredere in el, ca e un adevarat macho. Chiar daca nu iti place acest mod de a flirta, nu il judeca prea dur. E felul lui de a-ti spune ca te place.

6. Semne ca un tip flirteaza cu tine – Cauta pretexte sa te atinga

Daca face tot ce poate ca sa te atinga, e clar ca flirteaza cu tine. Chiar daca o face “accidental”, ia in considerare ca incearca sa iti atraga atentia si cauta un pretext ca sa intre in vorba cu tine. Il placi? Daca da, flirteaza cu el! Multe fete ignora acest semn. Dar tu nu ar trebui sa o faci! Pana la urma, nu stii de unde apare marea ta dragoste.

7. Felul in care isi inclina capul

Nu ti-ai fi imaginat, dar felul in care un barbat isi inclina capul iti poate spune daca te place sau nu. Daca se apleaca spre tine, inseamna ca te asculta cu atentie si ca e interesat de ce spui. Inseamna si ca e interesat sa poarte o conversatie cu tine. Nu-i asa ca apreciezi barbatii care sunt cu adevarat interesati de povestile tale?

8. Pupilele dilatate

Cand te intereseaza cu adevarat ceva sau cineva, uneori – nu intotdeauna – pupilele ti se dilata. Cand nu placi pe cineva, ele se contracta. Daca observi ca barbatului pe care il placi i se dilata pupilele cand se uita la tine, inseamna ca te place mult. Te adora si e interesat de tine.

9. Semne ca un tip flirteaza cu tine – Sprancene ridicate

E posibil sa isi fereasca privirea de a ta cateodata, dar sa isi ridice sprancenele. Daca observi acest mic semn in timp ce iti vorbeste, inseamna ca tipul flirteaza cu tine.

10. E agitat in prezenta ta

Tu nu esti agitata in prezenta barbatului pe care il placi? E ceva firesc. E vorba despre asteptarile pe care le ai si despre faptul ca nu stii daca e interesat sau nu de tine. Ei bine, la fel i se intampla si lui. Daca vezi ca se foieste si devine nervos, inseamna ca flirteaza cu tine si nu stie sigur cum sa te abordeze.

Ce vei face acum, dupa ce ai aflat care sunt cele mai importante 10 semne ca un tip flirteaza cu tine? Daca te atrage, flirteaza si tu cu el si, cine stie, poate va veti vedea in oras.

Acum ca ti-e mai usor sa iti dai seama cand te place un barbat cu adevarat, invata si Cum sa flirtezi ca o profesionista.

FOTO: istockphoto.com