pozitii sexuale incitante

Daca iti este dor de perioada de inceput a relatiei, cand pasiunea era puternica, incearca aceste pozitii sexuale incitante, menite sa readuca scanteile in dormitorul vostru.

La inceputul oricarei relatii, sexul este pasional, spontan, incitant. Nu va mai saturati unul de celalalt, descoperiti ce va place si ce nu si puneti in aplicare tot felul de pozitii sexuale incitante. Energia sexuala este la cote maxime.

Insa, in timp, lucrurile se mai schimba. Sexul este in continuare fabulos, dar poate fi mai rar. Sau poate fi uneori monoton. Trebuie sa accepti starea de fapt?

Ei bine, specialistii de la Elite Daily sustin ca poti incerca cateva pozitii sexuale incitante, care va invata din nou sa va explorati corpurile, sa va reamintiti ca va doriti, ca sunteti in continuare sexy si ca intimitatea dintre voi este tot acolo.

7 pozitii sexuale incitante noi pentru un cuplu cu state vechi

  1. Partenerul tau trebuie sa stea pe spate iar tu deasupra. Te asezi usor si incet-incet iti apropii picioarele, ca si cum ai vrea sa dansezi cu talpile tale peste talpile lui. Sunteti lipiti unul de altul si va tineti de maini.

Partenerul tau trebuie sa te impinga usor in sus, asa incat spatele tau sa fie usor indoit si pieptul si abdomenul sa fie dezlipte de corpul lui.

  1. Ai nevoie de un scaun pe care sa stai confortabil, cu spatele arcuit. Te asezi pe bratele scaunului sau fotoliului, asa incat sa iti lasi capul in jos. Penetrarea se face cand partenerul tau se pune in genunchi in fata scaunului. El va avea acces sa iti stimuleze clitorisul, deci orgasmul va fi mai intens.
  1. Una dintre cele mai fierbinti pozitii sexuale incitante este aceasta, pentru ca este stimulat punctul G. Te intinzi pe abdomen si iti aduci bazinul pe o parte. Partenerul tau trebuie sa se aseze in genunchi, cu un picior pe pat si altul impingand in podea.
  2. Pentru aceasta pozitie sexuala fierbinte, ai nevoie de o minge de yoga. Partenerul tau se intinde cu spatele peste minge. Cand s-a asezat stabil, te asezi deasupra, cu spatele la el.

Balansati-va in fata si in spate usor. Partenerul tau va acces la clitorisul tau iar faptul ca sunteti pe mingea flexibila va adauga un plus de miscare.

  1. Te intinzi pe o parte si iubitul tau se asaza in genunchi, intre picioarele tale. Penetrarea este catre in sus, deci se va simti extrem de bine.
  2. Pentru una dintre cele mai intense pozitii sexuale incitante, incercati-o pe aceasta! Te intinzi pe spate, iar iubitul tau se asaza deasupra, insa cu capul la talpile tale.
  3. Iubitul tau va trebui sa stea cu genunchii indoiti, sprijinindu-se pe brate. Asaza-te intre picioarele lui si plaseaza-ti talpile fie pe pieptul lui, pe lateral, fie pe umeri.

El va detine controlul penetrarii. Va veti gasi usor ritmul, el impingandu-se in fata si in spate.

Citeste si: Pozitii sexuale care favorizeaza placerea femeilor. Trucuri de la un sexolog!

Foto: Guliver