Portretul femeii care ii intimideaza pe barbati. 10 calitati care o pun in valoare

Cand vine vorba de portretul femeii care ii intimideaza pe barbati, probabil nu de putine ori ai auzit ca acestia se tem de femeile independente, care au stabilitate financiara si profesionala. Ei considera ca o relatie cu o femeie puternica nu este una ideala, pentru ca nu vor reusi sa iasa in evidenta sau sa se impuna in relatie, scrie elitedaily.com. 

Portretul femeii care ii intimideaza pe barbati cuprinde o serie de caracteristici sugestive pentru femeia moderna, cum ar fi independenta financiara si nevoia de a iesi in evidenta. Nu putini sunt cei care refuza sa iasa la intalnire cu o femeie care se intretine singura, care obtine cu usurinta orice isi doreste sau care nu de putine ori dovedeste ca este puternica si increzatoare in fortele proprii. Portretul femeii care ii intimideaza pe barbati cuprinde foarte multe calitati si trasaturi care o fac pe aceasta irezistibila in ochii lor, desi le e teama sa o aleaga drept partenera de viata.

Portretul femeii care ii intimideaza pe barbati: calitati de care barbatii sunt atrasi, dar de care se tem

1. Este increzatoare in fortele proprii

Barbatii sunt intimidati de o femeie increzatoare in fortele proprii, mai ales daca aceasta nu depune niciun efort pentru a obtine anumite avantaje sau pentru a raspunde anumitor provocari.

2. Are o frumusete aparte

O femeie puternica este o femeie atragatoare. Printre altele, frumusetea fizica este unul dintre cele mai mari atuuri pe care le are o femeie independenta.

3. Stie sa atraga toate privirile

O femeie independenta are foarte multe calitati care o pun in valoare: este educata, manierata, eleganta, atenta la detalii, atractiva si inteligenta.

4. Trece rapid de la o stare la asta

Conform barbatilor, o femeie independenta are, uneori, schimbari bruste de dispozitie, iar acest lucru este normal pana la un punct. Insa aceasta calitate ii si sperie, deoarece nu stiu mereu cum sa se comporte in relatia cu ea.

5. Este impozanta

O femeie puternica este o femeie impozanta, care reuseste sa intimideze orice barbat si care reuseste sa iasa in evidenta in orice situatie si sa isi impuna punctul de vedere. Deseori, insa, are de pierdut din aceasta cauza, mai ales in ceea ce priveste viata amoroasa!

6. Se impune cu usurinta

O femeie puternica si independenta este intimidanta in ochii barbatilor, chiar si atunci cand nu face sau nu spune nimic.

7. Are mereu un as in maneca

Femeia care ii intimideaza pe barbati are mereu un as in maneca, ceea ce inseamna ca foarte greu poate fi prinsa cu garda jos.

8. Nu vorbeste prea mult

Se spune ca o persoana inteligenta nu trebuie sa vorbeasca prea mult ca sa isi dovedeasca superioritatea. E adevarat!  in O sa te mire, dar femeia care ii intimideaza pe barbati este tacuta in foarte multe situatii.

9. Isi asuma riscuri

Femeia moderna si independenta considera ca are prea multe lucruri de pierdut daca lasa garda jos, asa ca se tine tare si nu cedeaza decat in situatii limita. Ii place sa isi asume riscuri si sa incerce lucruri noi.

10. Stie sa intoarca lucrurile in favoarea ei

Femeia care ii intimideaza pe barbati are foarte multe calitati si stie sa le foloseasca  in avantajul ei. Nimic nu o poate impiedica sa obtina tot ce si-a propus.

Daca ti-a placut articolul despre portretul femeii care ii intimideaza pe barbati, iata si un articol cu 10 lucruri pe care o femeie puternica nu le va spune niciodata!

Foto: Guliver