New You Retreat

Care ar trebui sa fie scopul principal al vietii noatre? Sa facem pace cu noi si sa avem un stil de viata sanatos, sa ne iubim, sa le oferim celor dragi sclipiri de bucurie si lista poate continua. Aflat la cea de-a treia editie, programul de wellness New You Retreat 2017 te ajuta sa ai mai multa incredere in tine, sa inveti sa te ingrijesti mai mult de corpul si mintea ta, adica sa ai parte de cat mai multe momente in care sa experimentezi dulcele gust al fericirii.

De cate ori ne propunem sa avem mai multa grija de noi si nu ne tinem de promisiune? Pierduti intr-o excursie neintrerupta de liste, treburi si frici, uitam sa ne intoarcem catre noi si sa incercam sa ne (re)gasim in lucrurile care ne inconjoara. De aceea, uneori trebuie sa avem curajul sa ne deconectam de la cotidan si sa indraznim sa privim existenta noastra cu alti ochi.

Unde se tine New You Retreat in acest an

Un prim pas in a ne vindeca de energia negativa este sa gasim motivatia de a face o schimbare si sa cautam programe de retreat specializate in combaterea sedentarismului, stresului, oboselii si in imbunatatirea bunastarii emotionale, cum este New You Retreat, care se va desfasura in perioada 19-22 martie, in mijlocul naturii, la pensiunea Atra Doftana. Editiile din lunile aprilie si mai se vor desfasura la Hotelul Teleferic in Poiana Brasov.

Organizatoarele programului de wellness New You Retreat si fondatoarele JuiceIt, Ana si Roxana isi doresc ca in acest an sa exploreze bogatia naturii romanesti, atat de ofertanta pentru activitati recreative in aer liber. „Deja cu trei editii la activ, ”New You Retreat” s-a nascut din dorinta de a le oferi clientilor posibilitatea unui nou inceput cu ei insasi. In conditiile unui stil de viata din ce in ce mai haotic, am vrut sa ii ajutam sa se reconecteze cu sinele, invatandu-i sa isi antreneze corpul si mintea, sa dezlege tainele organismului propriu si sa descopere beneficiile unui retreat ca la carte“, spune afirma Roxana Panturoiu.

Ce presupune un program de wellness educational si cat dureaza

New You Retreat este un program de wellness educational ce dureaza trei zile si promite o experienta de curatare metabolica si echilibru interior, care include urmatoarele: alimentatie bazata pe hrana proaspata, obtinuta din legume si fructe, workshopuri de nutritie si wellbeing, sesiuni de yoga si meditatie, pilates si masaj terapeutic, ale caror rezultate se vor simti atat la nivel fizic, cat si mental.

„Pana la urma, corpul, mintea si sufletul sunt interconectate, astfel incat daca una dintre ele sufera, durerea este resimtita la toate nivelurile. Insa focusul principal se pune asupra alimentatiei. Meniul include sucuri Juiceit presate la rece, adevarate infuzii de vitamine si nutrienti cu rol in detoxifierea si vindecarea corpului, superalimente organice, precum si salate sau supe obtinute doar din legume si plante proaspete. Folosim doar ingrediente de calitate, atent selectionate si combinate, astfel incat sa asiguram o nutritie completa, cu vitamine, minerale sau aminoacizi de care organismul are nevoie. Iar partea buna este ca majoritatea fructelor si a legumelor din preparate au proprietati diuretice, ceea ce echivaleaza cu reducerea retentiei de apa si scaderea in greutate cu pana la 2 kilograme“, explica Roxana Panturoiu.

Mai multe detalii despre New You Retreat, editiile din acest an, gasesti pe juiceit.ro.

Citeste si: Loc de relaxare. Unde este bine sa meditam.

Foto: PR