iubita te minte

Cum sa iti dai seama ca iubita te minte? Si de ce aleg femeile sa ascunda adevarul uneori? Descopera de ce mint femeile din materialul de mai jos.

Uneori, femeile mint. A intelege de ce ele aleg sa ascunda adevarul nu este deloc complicat. Specialistii Love Panky au documentat motivele pentru care iubita te minte.

Uneori mintim sa ne protejam pe noi, alteori sa ii protejam pe ceilalati. Insa, cu totii alegem sa ascundem adevarul uneori. Daca iubita te minte, descopera ce motive ar putea sa aiba, de la specialistii Love Panky:

 1. Iubita te minte pentru ca nu vrea sa te raneasca

Uneori, femeile mint pentru ca isi doresc sa nu raneasca sentimentele celorlalti, neintelegand ca ascunderea adevarului va crea tocmai o dinamica nesanatoasa, sentimentele fiecaruia fiind ranite. Daca nu ii place ceva la tine, de exemplu, va prefera sa minta.

 1. Daca vrea sa impresioneze, te minte

Cand vrea sa nu para prea rea sau cand incearca sa te impresioneze, iubita te minte. Insa, nu o lua personal in acest caz. Face asta pentru ea sau ca sa para ca este la acelasi nivel cu tine.

 1. Partenera te minte cand isi doreste ca minciuna sa fie reala

Uneori alege sa ascunda adevarul atat de des in anumite privinte, incat minciuna devine adevar.

 1. Iubita alege sa scunda adevarul despre trecutul sau

Pentru a nu se simti judecata. Pentru ca tu sa nu afli cum era ea in trecut. Pentru ca tu sa nu ai o parere proasta despre ea, afland despre trecutul ei. Pentru ca tu sa nu iti pierzi interesul. Pentru ca se teme ca o vei judeca pentru greselile ei din trecut, iubita te minte.

 1. Iubita te minte ca sa creeze distanta intre voi doi

Daca exista traume din relatiile anterioare, ea poate crea un zid intre voi doi, crezand ca, daca stii mai putine lucruri despre ea, ii va fi mai usor sa se desprinda cand este cazul. Este un mecanism de auto-aparare care devine o adevarata provocare cand vrei sa te conectezi cu ea.

 1. Ea te poate minti pentru ca nu are incredere in tine

Atunci cand nu are incredere in tine, atunci cand crede ca poti folosi ce spune ca munitie impotriva ei, iubita te minte. Cel mai bine este sa o confrunti si, daca nu vrei sa ramai in preajma ei, sa pleci.

 1. De ce mint femeile? Pentru ca nu vor sa-ti faci o idee gresita

Atunci cand ea simte ca ai putea sa o judeci este posibil sa modifice anumite date ale problemei. Iti poate ascunde adevarul pentru ca tu sa nu devii suspicios.

 1. Poate fi totul un test

De ce mint femeile? Uneori pentru a-si testa partenerii. Desigur, se incadreaza la un fel de manipulare, insa, isi doreste sa te testeze ca sa iti cunoasca reactiile si emotiile.

Daca isi doreste sa iti testeze limitele sau daca vrea sa stie cat o iubesti, este posibil ca iubita sa te minta. Sigur, nu este un comportament sanatos, ci mai degraba imatur.

 1. Iubita te minte daca este manipulatoare profesionista

Daca mai sus vorbeam despre o partenera de cuplu imatura, aici este cazul unei manipulatoare profesioniste. Nu vorbim despre o femeie nesigura, ci despre o femeie care isi foloseste minciunile ca sa te controleze emotional. Daca afli ca face asta, mai bine mergi mai departe!

 1. Daca vrea sa detina controlul, te va minti

Uneori iubita te minte si daca vrea sa intoarca balanta. Poate fi o tactica de a te domina, ascunzandu-ti informatii despre ea. Asa tu iti spui toate sentimentele, iar ea impartaseste doar ceea ce ii convine.

 1. Ea alege sa ascunda adevarul cand crede ca nu e o problema in asta

Iubita poate sa iti ascunda adevarul si daca crede ca nu este tocmai o problema sa te minta. Poate este vorba de minciuni albe, care nu fac niciun rau nimanui, sau pur si simplu nu face diferenta intre minciuna si realitate.

Uneori, cand alege sa minta ca sa te protejeze sau sa nu iti ranseaca sentimentele, ea crede ca nu face ceva gresit.

Acum ca ai aflat de ce mint femeile, data viitoare cand realizezi ca iubita te minte, cel mai bine este sa deduci mai intai de ce o face, sa iei un timp sa analizezi situatia si apoi sa o confrunti calm, fara sa o ataci verbal, asa incat ea sa-si poata deschide sufletul, sa fie sincera.

Citeste si: Descifreaza minciuni si secrete dupa limbajul trupului

Foto: Guliver