inveti dintr-o despartire dureroasa

Cum sa inveti dintr-o despartire dureroasa o lectie pretioasa in viata? Cum sa iti revii dupa o despartire si sa mergi mai departe cu certitudinea ca din suferinta aceasta ai avut oportunitatea de dezvoltare personala perfecta?

Desi nu pare dupa ce iti pierzi partenerul, poti sa inveti dintr-o despartire dureroasa foarte multe lucruri! Si chiar daca v-ati despartit pentru ca era cea mai buna varianta pentru amandoi, poti sa iti revii dupa o despartire.

Ba chiar poti folosi despartirea ca propulsie in dezvoltarea ta personala. Chiar daca doare, chiar daca iti pierzi increderea in tine, chiar daca te vei indoi ca ai facut tot ce era posibil ca relatia sa reziste, poti trece prin stari emotionale contradictorii.

Te poti simti furioasa. Te poti simti frustrata ca ai oferit energie si ai investit timp intr-o relatie care s-a incheiat. Te doare ca iti pierzi partenerul si te simti dezamagita ca inca o relatie de cuplu nu a avut succes. Iar teama de singuratate te macina.

Si totusi, cum poti sa inveti dintr-o despartire dureroasa? Care este lectia de viata pe care o inveti dupa ce viata ta a fost zdruncinata si intoarsa pe dos? In mod surprinzator despartirea te ajuta ca dezvoltare personala.

Specialistii Your Tango spun ca iti revii dupa o despartire si ca poti sa folosesti momentele de durere sa iti regasesti stima de sine, respectul fata de propria persoana si increderea in tine.

Timpul acesta petrecut singura poate fi ideal sa te reexaminezi, sa vezi cine esti si cine vrei sa devii. Este clipa sa te reinventezi, sa creezi o alta viata pentru tine, cea din viitor. Ai libertatea sa faci tot ce iti doresti si sa te observi.

In plus, fiind pasionata de dezvoltare personala in perioada aceasta cand esti single, vei gasi un partener matur si axat pe aceeasi evolutie personala. Desi iti pierzi partenerul, te poti recastiga pe tine si poti regasi iubirea pe care o meriti.

Cum inveti dintr-o despartire dureroasa – reinventeaza-te!

  1. Focuseaza-te pe tot ce inseamna dezvoltare personala si rezolva-ti propriile probleme

Focuseaza-te pe tine si lucreaza sa te imbunatatesti. Astfel vei atrage un barbat care, de asemenea, isi doreste sa se perfectioneze. Intrucat amandoi sunteti pasionati de tot ce inseamna dezvoltare personala, va veti conecta mai usor si mai profund.

Un sfarsit de relatie poate fi inceputul unei relatii stabile cu tine insati si apoi sigur vei avea relatii de cuplu puternice si sanatoase, in care veti creste amandoi.

  1. Poti sa iti revii dupa o despartire mai usor daca iti readaptezi gandurile si emotiile

Desi iti va fi la indemana in urma traumei despartirii sa iti creezi un scenariu in care sa crezi ca barbatii nu sunt stabili sau nu pot iubi autentic, nu face asta!

Atunci cand iti setezi un set de reguli interioare, exact asta vei atrage! Vei crede ca nu exista partener de cuplu perfect? Nu il vei gasi!

Daca stii, in mod constient, ca esti tot ce isi doreste un barbat, insa daca fostele relatii te-au determinat sa crezi ca nu esti suficient de buna, subconstientul tau iti va oferi exact scenariile de care mintea ta se indoieste.

  1. Ce inveti dintr-o despartire dureroasa? Inveti sa iti folosesti puterea subconstientului pentru binele tau!

Dintr-un final de iubire poti sa inveti multe. Poti sa inveti dintr-o despartire dureroasa sa iti folosesti subconstientul drept sprijin.

Atunci cand in subconstientul tau te simti puternica, te simti plina de incredere, in mod autentic, vei atrage exact acel barbat cu aceleasi calitati. Pentru ca va fi pe frecventa ta.

Iti revii dupa o despartire mai usor daca renunti la mentalitatea de victima si daca renunti la discursurile interioare critice. Daca continui sa fii victima vei gasi partenerul care isi doreste sa te salveze.

Insa, persoana aceea care are nevoie sa ii salveze pe ceilalti nu se iubeste. O persoana care are nevoie de aprecierile celor din jur si o persoana cu credinta de victima absoluta sunt pe aceeasi frecventa. Alege frecventa care te duce pe drumul catre o dezvoltare personala, nu drumul care te duce catre pierderea stimei de sine.

  1. Emotiile tale creeaza viata ta de la interior catre exterior, deci vezi ce iti doresti!

Cand esti atenta la emotiile tale iti dai seama ca ceea ce simti reprezinta cea mai puternica sursa de energie.

Te simti dezamagita cand iti pierzi partenerul, te simti mica, frustrata, furioasa, te doare, te simti trista si “defecta”? Aceste emotii negative vor atrage oameni cu aceleasi emotii negative. Desi la inceput va parea ca este minunat, in timp vei vedea ca nu este asa!

Poti sa inveti dintr-o despartire dureroasa sa mergi mai departe cu o atitudine pozitiva. Sa te simti plina de iubire, de fericire, sa fii recunoscatoare pentru ceea ce ai, sa ai incredere in tine, sa te simti usoara, libera, sa ai entuziasm si pasiune.

Toate emotiile pozitive vor atrage oameni cu aceeasi gama de trairi si vor atrage si alte oportunitati in viata.

Citeste si: Efectele emotiilor negative: pesimismul te impiedica sa evoluezi

Foto: Guliver