ce vrea femeia alfa

Cand vine vorba despre ce vrea femeia Alfa, foarte multe persoane marturisesc ca se simt intimidate de ea. Avand foarte multe calitati, dar si asteptari, ea are obiective foarte bine puse la punct si stie cum sa se integreze in orice mediu, scrie elitedaily.com.

Ce vrea femeia Alfa? Sa ii fie recunoscut succesul, sa fie respectata, sa isi atinga toate obiectivele profesionale si personale si sa iasa in evidenta.

Dar toate aceste lucruri se aplica pentru viata sociala si profesionala, iar ce vrea femeia Alfa in viata privata este complet diferit.

Ce vrea femeia alfa: 5 lucruri de care trebuie sa tii cont

1. Vrea ca barbatul sa preia controlul in unele situatii

Daca in viata sociala si profesionala femeia Alfa obisnuieste sa ia foarte multe decizii, sa obtina mereu ce isi doreste sau sa se impuna in fata altor persoane, in viata privata lucrurile stau diferit. Ea vrea ca barbatul sa preia controlul in unele situatii, mai ales in cele in care considera ca nu are rost sa depuna prea mult efort. Nu are nimic impotriva sa fie rasfatata sau sa scape de unele responsabilitati.

2. Vrea sa primeasca mici atentii, dar nu vrea sa fie intretinuta

Ce vrea femeia Alfa intr-o relatie? Vrea sa primeasca mici atentii, ii place sa fie rasfatata si ii place sa fie in centrul atentiei, dar nu vrea sa fie intretinuta. Fiind independenta de fel, ea nu va accepta ca barbatul sa plateasca tot pentru ea si nici nu va accepta cadouri foarte scumpe.

3. Ii place sa ii fie recunoscute meritele

Femeia Alfa are nevoie de un barbat care sa ii recunoasca meritele, care sa o puna in valoare si care sa o faca sa se simta importanta. Nu vrea ca partenerul de cuplu sa fie intimidat de ea, insa ii place sa primeasca complimente sau sa castige diferite dezbateri.

4. Isi doreste sa fie dominata in dormitor

Femeia Alfa vrea sa aiba o viata sexuala implinita, iar sexul de calitate este foarte important. Desi pe plan social sau profesional ii place sa se impuna in fata altor persoane, in dormitor lucrurile se schimba aproape complet. O atrage ideea de a fi dominata si ii plac partidele de sex intens.

5. Are nevoie de un barbat puternic, care sa-i ofere incredere

Femeia Alfa are nevoie de un barbat puternic, care sa-i ofere incredere si care sa o sustina la fiecare pas. Are nevoie de un barbat matur, care are simtul umorului si care stie cand este momentul potrivit sa abordeze unele subiecte. Femeia alfa nu vrea sa isi piarda timpul cu un barbat care nu se ridica la nivelul asteptarilor ei.

Citeste si: Cum sa fii feminina intr-o lume din ce in ce mai masculina!

Foto: StockSnap.io