25 de site-uri care te ajuta sa inveti ceva util. Acceseaza-le!

Iti doresti sa inveti ceva nou, dar nu ai suficient timp la dispozitie sau bani pentru a te inscrie la cursuri specializate? Poti sa accesezi aceste 24 de site-uri care te ajuta sa inveti ceva util si in mod sigur vei fi multumita de informatiile si metodele de invatare pe care le ai la dispozitie, scrie pickthebrain.com. 

Indiferent daca iti doresti sa obtii un post de conducere, sa cunosti o noua limba straina sau sa capeti informatii despre programare sau web design, poti sa accesezi aceste 25 de site-uri care te ajuta sa inveti ceva util si sa-l alegi pe cel care ti se pare cel mai util.

25 de site-uri care te ajuta sa inveti ceva util

1. CreativeLive

CreativeLive iti pune la dispozitie cursuri specializate oferite de cei mai buni profesori sau experti din intreaga lume. Tot ce trebuie sa stii este doar la un click distanta, asa ca nu ezita sa accesezi acest site.

2. Investopedia

Investopedia este site-ul care te ajuta sa intelegi totul despre bani, marketing, analize financiare sau orice alta informatie de care ai nevoie in momentul in care vrei sa pornesti o afacere.

3. Bigger Pockets

Bigger Pockets este o retea de socializare prin intermediul careia poti invata totul despre investitii imobiliare si bani.

4. Mixergy

Mixergy iti pune la dispozitie interviuri cu oameni de afaceri care au avut succes. Daca vrei sa stii totul despre antreprenoriat, acesta este site-ul potrivit pentru tine.

5. General Assembly

General Assembley este un site unde poti invata totul despre programare, marketing, afaceri si multe alte domenii care te-ar putea interesa.

6. Skillshare

Skillshare este un website prin intermediul caruia poti invata ceva nou in fiecare zi. Ai la dispozitie foarte multe cursuri din care poti alege si iti poti pune la incercare creativitatea.

7. Duolingo

Duolingo este un website care iti ofera posibilitatea sa inveti o limba straina fara sa platesti nimic. Ai la dispozitie foarte multe cursuri care fac ca procesul de invatare sa fie mult mai usor.

8. Memrise

Memrise iti ofera posibilitatea sa inveti o limba straina fara sa depui prea mult efort. In plus, site-ul are si o aplicatie speciala pentru iOS si Android, asa ca poti sa inveti oriunde.

9. Rype

Rype iti ofera posibilitatea sa inveti o limba straina cu un profesor. Cursurile se desfasoara unu la unu si ai la dispozitie foarte multe informatii.

10. Khan Academy

Khan Academy iti pune la dispozitie peste 1500 de videoclipuri care te ajuta sa inveti orice materie, de la algebra pana la fizica, chimie, biologie sau finante.

11. ITunesU

ITunesU inglobeaza mai multe Universitati de renume, cum ar fi Stanford, Yale sau MIT, care iti pun la dispozite PDF-uri, filme sau audio books cu informatii utile. Poti invata astronomie, biologie, chimie, ecologie, geografie, agricultura si multe altele.

12. EdX

EdX iti pune la dispozitie cele mai bune cursuri oferite de Universitati de renume, cum ar fi MIT, Harvard sau Berkeley.

13. Treehouse

Treehouse iti pune la dispozitie cursuri care te ajuta sa inveti totul despre limbajul HTML sau cum sa creezi un website.

14. Udacity

Udacity te ajuta sa inveti tot ce trebuie sa stii despre programare de la cei mai buni experti in domeniu.

15. Coursera

Coursera iti pune la dispozitie peste 120 de cursuri oferite de cele mai bune Universitati din intreaga lume, inclusiv Yale sau Princeton.

16. Lynda

Lynda este un website oferit de LinkedIN care te ajuta sa inveti totul despre tehnologie, programare, afaceri sau multe alte lucruri care te-ar putea interesa.

17. Codeacademy

Codeacademy este o platforma accesata de peste 25 de milioane de utilizatori care te ajuta sa inveti tot ce trebui sa stii despre programare.

18. One month

One month iti ofera cursuri personalizate de programare pe care le inveti in decursul a 30 de zile.

19. Calm

Calm te ajuta sa practici meditatie si sa te relaxezi in mai putin de zece minute. Ai la dispozitie o serie de tehnici de meditatie, asa ca nu te vei plictisi.

20. Bodybuilding

Asa cum spune si numele, bodybuilding iti pune la dispozitie o serie de sfaturi de nutritie, sanatate si fitness oferite de experti.

21. Livestrong

Livestrong este un magazin online care iti pune la dispozitie foarte multe sfaturi care te invata sa ai o viata sanatoasa.

22. Nomadicmatt

Nomadicmatt te invata tot ce trebuie sa stii ca sa calatoresti cu bani putini (sub 50 de dolari) oriunde in lume.

23. Matador Network

Matador Network este o revista pentru turism care iti pune la dispozitie foarte multe sfaturi si informatii care te ajuta sa ai o vacanta de vis.

24. Lonely Planet

Lonely Planet iti pune la dispozitie diferite ghiduri, informatii si alte detalii despre orase si locatii din intreaga lume.

25. Wandering Trader

Wandering Trader te invata cum sa calatoresti cu bani putin si cum sa faci bani online.

Daca ti-a placut articolul cu 25 de site-uri care te ajuta sa inveti ceva util, iata si un articol cu 7 cursuri online pe care le poti face oricand!

Foto: Guliver