Semne ca s-a indragostit de tine, de care o sa-ti dai seama de la primele intalniri

V-ati intalnit de cateva ori si simti ca prezenta lui iti merge la suflet. Ai vrea sa stii daca e cazul sa te gandesti la o relatie pe termen lung? Te ajutam noi, descifrandu-ti cinci semne ca s-a indragostit de tine. Analizeaza-i comportamentul si gaseste aceste indicii care te vor convinge daca merita sa investesti sentimente sau nu.

Cand un barbat este interesat de tine, de fapt, cand simti ca incep sa i se aprinda calcaiele, o sa observi ca nu se mai fereste sa se dea de gol. Ba chiar prefera sa fie vulnerabil, daca vede ca iti face placere. Iata cele mai intalnite semne ca s-a indragostit de tine, potrivit yourtango.com!

Sunt barbati care nu isi pot exprima sentimentele foarte bine. Le vine greu sa transpuna in cuvinte ce simt cu inima si gandesc cu mintea. In cazul acestora, actiunile lor vorbesc de la sine. Ca sa stii daca incepe sa tina la tine, fii atenta la urmatoarele indicii!

Te place asa cum esti

Sigur, aspectul fizic este mai mult decat important cand vine vorba despre inceputul unei relatii. Insa el iti arata ca te place mai presus de fizic. E bucuros si se mandreste ca are langa el o femeie frumoasa, dar se simte si mai atras de persoana care are opinii pentru care se lupta, ia decizii bune si gaseste solutii pentru multe probleme.

Cu toate ca cele mai multe femei fac tot ce le sta in putinta sa atinga standardele actuale in frumusete, majoritatea barbatilor care vor relatii serioase le aleg in primul rand pe cele cu care pot face o echipa buna in viata, nu doar in pat.

Te protejeaza

Barbatii indragostiti cu adevarat devin din instinct garda de corp pentru partenere. O sa observi ca va incerca sa te protejeze de lucrurile sau de oamenii care iti pot face rau fizic sau emotional. Si sunt mereu pregatiti sa lupte cu cei care iti vor raul, chiar daca asta inseamna ca se expun ei insisi la un pericol.

Mai mult, sa stii ca barbatii indragostiti nebuneste de o femeie nu i-ar face niciodata rau, nu ar obliga-o sa faca ceva ce nu isi doreste.

Iti cere sfatul

Cand incep sa se implice intr-o relatie, barbatii apreciaza opiniile partenerelor. Le place sa ceara sfatul lor si sunt curiosi sa afle ce parere au in diverse subiecte, de la politica pana la religie.

Semne ca s-a indragostit de tine – traieste viata ta

Un om indragostit, fie el barbat sau femeie, uita o perioada de nevoiele sale si cauta sa le satisfaca in special pe ale celuilalt. Nu se mai considera prioritar si acorda mare parte din timp persoanei iubite. Uneori, un barbat ajunge sa se plieze atat de mult pe dorintele celei de care este interesat, incat se poate reprofila profesional, poate incepe sa aiba hobby-urile ei.

Vestea buna este ca aceasta stare hipnotica nu dureaza mult. Vestea si mai buna este ca sentimentele asociate indragostirii se transforma natural in altele, mai puternice si mai frumoase, care descriu iubirea.

Are incredere deplina in tine

Un subiect care alimenteaza mereu discutii in contradictoriu intr-o relatie pe termen lung este legat de dependenta unul de celalalt. Sunt barbati care nu suporta prea bine nevoia de spatiu a partenerei si isi doresc sa petreaca fiecare secunda alaturi de ea.

Dar cand se indragosteste cu adevarat, un barbat are incredere in femeia de care este interesat si nu isi face scenarii exagerate cand aceasta iese cu prietenele in oras sau cand sta peste program la serviciu.

La acest capitol, barbatii sunt mai curajosi. Noua, femeilor, parca ne e si frica de dragoste: “Imi doresc ceva imposibil”

Foto: Guliver