Piese comode, look sic

Tinutele sport sunt cele mai comode, motiv pentru care multe dintre noi le prefera chiar si la birou, daca nu lucreaza intr-un loc cu un cod vestimentar restrictiv. Oricat de bine ne-am simti in trening si pantofi de sport, trebuie sa recunoasem ca la capitolul stil si feminitate aceste tinute au un minus considerabil. O alternativa pentru un outfit sport este varianta sport-casual; chiar si brandurile celebre de echipament sportiv si-au facut linii streetwear, care combina avantajul confortului pe care il ofera piesele sport cu cele mai noi tendinte de moda.

Natalia prefera sa se imbrace sport chiar si la birou pentru ca isi petrece multe ore pe zi in fata computerului si se simte confortabil imbracata astfel. De altfel, in garderoba ei predomina jeansii, pantalonii scurti, tricourile si camasile. Natalia este foarte frumoasa, are un corp bine proportioant, cu alura atletica. Stilul sport pe care il adopta i se potriveste, dar nu o pune in valoare, ii lasa in umbra partea feminina, accentuand doar latura atletica.

Ce trebuie sa faci daca esti in situatia Nataliei: 

1. Renunta la pantofii de alergare ce sunt facuti special pentru aceasta activitate, in favoarea altui tip de incaltaminte sport sau casual, mai putin butucanoasa dar la fel de comoda. Poti sa alegi tenisi care deja au intrat in garderoba oricarei fashioniste coool sau balerini.

2. Alege piese cu o tenta casual pentru partea de sus a tinutei. Fie un tricou sic, iar toamna aceasta se poarta cele cu imprimeuri vesele sau mesaje haioase, fie o camasa fluida, din material fin.

3. Daca ai picioare lungi si frumoase ca ale Nataliei, pune-le in valoare cu jeansi skinny sau cu pantaloni scurti, dar in acest din urma caz alege o pereche din piele sau matase.

4. Oricat de mult ai iubi stilurile sport sau sport-casual, pentru evenimente speciale trebuie sa renunti la ele in favoarea unor tinute elegante. Daca vrei sa pastrezi totusi simplitatea stilului, alege o rochie nearga in aceste cazuri, cu o accesorizare minimala.

Prima Tinuta propusa de Andreea:

Jeansi din garderoba Nataliei

Camasa Zara

Balerini Cristhelen B.

Colier H&M

A doua tinuta propusa de Andreea:

Rochie Zara

Pantofi Cristhelen B.

Plic vintage

Perle din garderoba Nataliei