Si-a redescoperit feminitatea

Va marturisesc deschis, scrisoarea pe care am primit-o de la Andreea in care imi povestea despre prietena ei, Oana, proaspata mamica, m-a impresionat foarte mult. Mi-am dat seama ca intr-adevar, foarte putine femei sunt cu adevarat pregatite pentru toate schimbarile pe care le va suferi corpul lor si psihicul in timpul unei sarcini si imediat dupa aceea. Asa ca m-am bucurat mult sa o chem pe Oana in studioul foto pentru a-i schimba lookul si a-i reda increderea in propria frumusete.

M-a coplesit grija pe care Oana o are pentru fetita ei, Ilinca, pe care a adus-o cu ea in ziua sedintei foto. Si mi-am dat seama ca este o mama extraordinara pentru ca fetita care atunci avea doar 4 luni s-a dovedit un copil foarte sociabil si cuminte. M-a impresionat dedicarea Oanei care a avut nevoie de un timp pana sa se relaxeze si ea complet si sa intre in joc alaturi de Narcisa, make-up artist, si de Miki, hair stylist.

Pentru ca are un stil clasic, i-am propus un machiaj de zi foarte natural si unul putin mai sofisticat, cu accent pe buze. Oana e o persoana calda, frumoasa si m-am bucurat ca la finalul sedintei foto sa simtit cu adevarat femeie.

Text: Andreea Raicu, Foto: Sebastian Enache