Mai multa incredere de sine

Cand am citit scrisoarea pe care mi-a trimis-o Andreea Rusu am fost impresionata de cuvintele frumoase pe care le-a scris despre mama ei, Ileana. Asa ca am invitat-o la aceasta sedinta foto speciala, unde a avut ocazia de a discuta cu specialistii in machiaj si coafura si de a primi sfaturi de la ei.

Doamna Ileana Rusu este o femeie foarte sensibila, atenta la detalii si dornica sa invete lucruri care sa o ajute sa se puna in valoare. Are 44 de ani si, dupa cum mi-a scris Andreea, i s-a intamplat si dumneaei un lucru pe care il simt multe femei dupa varsta de 40 de ani: si-a pierdut increderea in sine.

Specialistii i-au propus o schimbare de look simpla, practica dar cu rezultate vizibile. Un machiaj de zi foarte discret, cu accent pe ochi pentru ca dumneaei are niste ochi extrem de frumosi pe care, pentru a-i pune in valoare, trebuie sa foloseasca doar putina mascara si un creion dermatograf. Si o coafura care nu necesita nici indemanare deosebita, nici ustensile speciale sau multe produse de styling: e destul sa-si ravaseasca putin parul si sa-i dea varfurile cu un strop de ceara modelatoare pentru a-si lasa fruntea libera si a crea volum.

M-am bucurat ca a acceptat invitatia de a participa la sedinta foto si, chiar daca la inceput a avut emotii foarte mari, pe parcursul shootingului am vazut-o din ce in ce mai increzatoare. Cateva zile mai tarziu, am fost de-a dreptul incantata sa citesc mailul trimis de Andreea in care ne povestea cat de mult a insemnat experienta pentru mama ei care a redevenit o femeie cocheta, ce se aranjeaza in fiecare zi. 

Text: Andreea Raicu