Bucle cu volum intens

Fiindca pentru realizarea acestei coafuri vom folosi ondulatorul electric care are o temperatura ridicata, este excelent daca apelam la produse ce confera protectie termica firului de par. Daca folosesti deseori ondulatorul, asigura-te ca acesta are o suprafata ceramica, ceea ce protejeaza parul in contact cu caldura excesiva, fara a-l deteriora.

Se aleg suvite late de aproximativ patru centimetri; este indicat sa tii suvitele perpendicular pe cap pentru ca la final buclele sa fie paralele. Daca reusesti pozitionarea, iti va reusi si acel efect de bucle ondulate, cu aspect glam. Razvan ne recomanda sa nu tinem parul pe drot mai mult de cinci secunde, pentru a elimina orice sursa de risc in deteriorarea firelor. Dupa ce fiecare bucla este rulata pe aparatul electric, formeaza si fixeaza fiecare onduleu in parte, ca si cum iti pui un bigudiu. Continua pe toata suprafata scalpului si lasa parul sa se raceasca pret de 10 minute. La final, desfa fiecare bucla in parte si perie bine parul in toate directiile. Lateralele ce incadreaza fata pot fi modelate cu peria, asa cum face Razvan.

Acest tip de coafura poate fi purtat in orice situatie, fie ca esti la birou, fie ca te bucuri de weekend sau calatoresti. Partea mai putin convenabila este ca nu se potriveste celor cu fata prelunga pentru ca accentueaza exact acest lucru. Daca nu te incadrezi in aceasta tipologie, poarta coafura cat mai des – este superfeminina.

Text: Alice Bursuc

Model: Madalina Pica/ Allure Management