fabulous_muses

STAR COLLECTION este cea de-a treia colectie din noua editie a proiectului TouchedBy, relansat de Mihaela Glavan in octombrie 2015.

Colectia capsula Touchedby Fabulous Muses include trei modele, avand ca inspiratie stilul vestimentar indraznet si personalitatea debordanta ale Dianei Enciu si Alinei Tanasa.

O colectie destinata celor pasionate de moda, care prefera sa iasa din anonimat, cu un stil chic, dar si persoanelor care au un stil minimalist, simplu, cu un edgy vibe.

fabulous_muses

Cele trei piese ale colectiei sunt: clasicul stiletto negru din piele naturala but with a twist: toc alb de 9 cm, snur din piele alba si elemente metalice; bocancii negri, inalti, cu talpa joasa, toc de 4 cm, sistem de inchidere cu snur si capse, detaliu stele pe carambi; botinele cu toc de 11 cm, decupaje laterale si snur, imprimeu leopard pe toc.
Incaltamintea este realizata in stilul Mihaelei Glavan, pe un calapod comod, iar piesele sunt confectionate manual, cu o delicata atentie pentru detalii, dar cu o amprenta vizibila din partea Fabuloaselor.

fabulous_muses

Pantofii semnati de Diana si Alina, de la www.fabulousmuses.net, pot fi comandati incepand cu data de 13 februarie 2017, timp de o luna, in magazinul online www.sepala.ro/produse/touched-by/ sau direct in showroomul Mihaela Glavan, str. Sabinelor nr. 104, Bucuresti.

Urmatorii care vor semna creatii TouchedBy sunt: Noemi Meilman, Smaranda Almasan si Ioana Ciolacu.

Proiectul TouchedBy consta in realizarea de mini-colectii de accesorii (genti si pantofi), special concepute de designeri sau persoane publice cu simt artistic. Designul colectiilor apartine in totalitate celor care le semneaza, iar consultanta tehnica si productia sunt asigurate de atelierul Mihaela Glavan.