Pensiunea Panorama Pietrei Craiului

Daca in concedii profit de cele mai multe ori de timpul pe care-l am pentru a descoperi locuri noi peste hotare, in weekenduri ma odihnesc pe taram romanesc in diverse cabane sau pensiuni cochete. Ultima descoperita si indragita la prima iesire pe balcon este pensiunea Panorama Pietrei Craiului.

Ea este situata la poalele Muntilor Pietrei Craiului la 200 de metri distanta de Cabana Plaiul Foii. Toate camerele au o vedere spectaculoasa spre munte, au balcon propriu, cu geamuri mari prin care poti sa admiri de cand te trezesti privelistea, bai mari si cele mai confortabile paturi in care am dormit pana acum.

Daca preferi sa-ti gatesti de unul singur atunci in pensiune ai acces la bucataria aflata la parterul vilei. Daca nu, poti merge sa te rasfeti la cabana Plaiul Foii, cu specialitati locale precum ciorba de fasole in paine, pastrama de berbecut cu mamaliguta sau placinta cu branza si stafide.

Pretul unei camere duble matrimoniale este de 110 lei pe noapte, iar apartamentul costa 150 de lei. Rezervarea se poate face online de pe site-ul turistinfo.ro sau folosindu-te de numerele de contact prezentate acolo.

Text: Diana Marasoiu