Masca de fata cu ou face minuni chiar si cu cele mai incapatanate puncte negre! Proteinele din albus absorb excesul de sebum de pe piele si o strang, micsorand si porii largiti unde se formeaza punctele negre. Fa-ti aceasta masca in fiecare seara, timp de o saptamana ca sa vezi rezultate.

masca de fata cu ou femeie
Foloseste masca de fata cu ou (albus) pentru a scapa de punctele negre

Adio, puncte negre cu aceasta masca de fata cu ou (albus)!

Pentru a face o masca de fata cu ou, bate 2 albusuri folosind un tel sau mixerul, pana cand devin pufloase.

Ca sa aplici aceasta masca de fata cu ou, ai doua variante:

Varianta 1: Intinde albusul de ou pe zonele unde ai puncte negre: nas, pometi, barbie. Pune deasupra un servetel de hartie, apasand usor ca sa se lipeasca. Asteapta cateva minute pana cand albusul se usuca, apoi, mai aplica inca un strat peste servetel. Lasa-l sa se usuce sic and simti ca fata incepe sa te “stranga” indeparteaza usor servetelul si spala-te cu apa calduta.

Servetelul este folosit pe post de plasture, ajuta albusul de ou sa se ia mai bine de pe piele si trage la suprafata si punctele negre.

Varianta 2: renunta la servetel si aplica albusul pe fata, in 3-4 straturi. Asteapta sa se usuce primul strat si apoi continua cu urmatorul. Este important sa lasi albusul sa se usuce bine inainte sa-l speli ca sa fii sigura ca patrunde in lacasul porilor si ii expulzeaza!

Poti aplica masca de fata cu ou si pe toata fata, insa, ai grija sa eviti zona delicata a ochilor si a gurii pentru ca albusurile usuca pielea destul de tare.

Foto: Guliver