Maison Dadoo

Ce ia nastere cand talentul si pasiunea se impletesc armonios in dorinta de a transforma povestile in realitate? In cazul de fata, rezultatul este Maison Dadoo, proiectul de suflet al fratilor gemeni Darius si Alexandru, originari din Sibiu. Povestea isi are inceputurile in orasul lor natal, undeva in anul 2008 si reuseste cu succes sa continue armonios chiar si azi.

Maison Dadoo

O poveste inspirationala

Darius, un copil sensibil si cu un talent aparte, cu inclinatie spre arta frumosului si o motivatie suficient de mare incat sa mute muntii, si-a descoperit pasiunea pentru flori inca de mic, la varsta de 12 ani detinand deja o colectie impresionanta de cactusi, pe care o ingrijea cu strictete. Mai tarziu, in jurul varstei de 14 ani, a transformat un hobby intr-un job, fiind printre putinii adolescenti care incepeau sa lucreze cu flori in mod profesionist, intr-un atelier. In anul 2011, in urma unui concurs national, Darius a primit diploma pentru cel mai bun designer floral din Romania. Fara prejudecati, avand ca singure unelte imaginatia si mainile lui magice, s-a jucat cu florile si a experimentat, reusind sa isi dezvolte un stil aparte, care in timp a devenit un trademark si o sursa de inspiratie pentru cei din jur, reusind sa dea tonul in materie de design floral la noi in tara.

“Cred in puterea florilor de a evoca si de a intensifica orice emotie. Cred ca ceea ce face un florist in momentul in care creeaza un buchet se aseamana cu munca unui alchimist: ambii reusesc prin magia lor sa transforme efemerul in etern”, spunea el.

In 2010, Darius a ales sa isi conduca visul in București. Astfel Maison Dadoo s-a mutat in capitala, unde isi continua activitatea si azi, business-ul fiind alcatuit dintr-o echipa de 25 de oameni ce lucreaza impreuna pentru a transforma fiecare idee in realitate.

Maison Dadoo

Alexandru i s-a alaturat lui Darius in 2011, dupa o experienta internationala in restaurare arhitecturala si design de interior, dandu-si seama ca ar putea sa isi foloseasca experienta de pana atunci pentru a lucra in domeniul designului de eveniment. Alexandru a adus business-ului o etica profesionala puternica, dar si entuziasmul de a accepta orice provocare si de a realiza orice proiect, oricat de dificil, unul din motto-urile lui fiind “Daca poti visa ceva, atunci il poti transforma in realitate”

Standardul pe care Maison Dadoo il impune in materie de design floral se datoreaza in mare parte energiei cu care Alexandru a completat echipa. Iubirea pentru flori inspirata de fratele sau Darius, face ca acest proiect de suflet sa continue, alimentat de pasiune, creativitate si exigenta. Dar, mai ales, de dragoste. Dupa stingerea din viata a lui Darius, in 2015, mostenirea lasata de el si visul cu care a inceput totul e dus mai departe cu determinare de Alexandru si o echipa pasionata alaturi de care Maison Dadoo creste in fiecare zi.

Maison Dadoo

”Iubim ceea ce facem. La fiecare pas avem in minte si in suflet visul de la care am pornit – un vis pe care il vom duce mai departe orice ar fi, abordand fiecare proiect cu curaj, ghidandu-ne dupa cea mai puternică regulă: cea a inimii”, ne spune Alex.

Atelierul de creatie Maison Dadoo

Din cand in cand, atelierul de creatie isi deschide portile cu ocazia unor workshop-uri organizate pentru clienti privati sau pentru clientii de business care vor sa petreaca o zi diferit, inconjurati de energia pozitiva a florilor si a infinitelor posibilitati creative pe care ele le ofera. Participantii se pot relaxa intr-o atmosfera lejera si pot invata cum sa creeze magie cu ajutorul decoratiunilor florale.

Maison Dadoo creste in fiecare zi prin pasiune, entuziasm si profesionalism, iar azi a ajuns sa fie o agentie de evenimente full service, care in ajutorul clientilor si mai ales datorita experientei in domeniu, si-a marit plaja de servicii oferite, de la logistica proprie, la concept, implementare si organizare a eveniemntelor, care isi are adresa intr-un spatiu plin de caracter, intr-o casa construita acum un secol, readusa la viata gratie viziunii lui Alexandru.

Maison Dadoo se poate lauda cu evenimente organizate chiar si in afara tarii, cum ar fi Bulgaria, Italia si Franta, unde nu doar ca au resusit sa transporte si sa lucreze tot ce inseamna partea de flori, ci si sa jongleze cu tot ce tine de logistica, organizarea si implementarea evenimentelor.

Povestea Maison Dadoo nu se va opri aici.

Foto: PR