imbunatatirea vietii sexuale

Imbunatatirea vietii sexuale este ceva ce isi doreste fiecare femeie, daca nu cumva, chiar si fiecare barbat. Si, la fel de bine, o viata sexuala implinita sta in puterea ta.

Daca vrei sa ajungi mai des la orgasm sau daca iti doresti sa fii mai senzuala in dormitor, descopera cele 5 carti pe care Blinkist le recomanda pentru satisfactie sexuala.

Exista multe modalitati de a te referi la “a face sex”. Nu conteza insa cum ii zici, ci ce faci in dormitor. Viata sexuala este plina de mistere, secrete si impliniri. Sau… nu prea!

Daca iti doresti imbunatatirea vietii sexuale, Blinkist a adunat o lista cu cele mai bune titluri de carti care te vor ajuta sa ai orgasme intense si sa ajungi la climax mai des.

Aplicatia Blinkist transforma cartile erotice (nu numai, insa!) in serii scurte ce pot fi explorate in 15 minute sau mai putin. Gasesti aici carti de dezvoltare personala sau de dezvoltare profesionala, insa astazi, am adunat pentru tine cateva carti pentru imbunatatirea vietii sexuale.

5 carti pentru imbunatatirea vietii sexuale

  1. Come as you are: stiinta suprinzatoare care iti va transforma viata sexuala / Emily Nagoski

Exista atatea tipuri de orgasm cate femei sunt in lume. Aceasta carte despre imbunatatirea vietii sexuale trebuie citita si de femei si de barbati.

Este o lectura ce demonteaza mituri legate de placerea feminina si vorbeste despre cum sa ajungi la placere maxima in timpul sexului.

“Come as you are” explica si cum sa nu lasi cultura populara sa iti distruga libidoul si de ce ideea de apetit sexual in cultura populara este un mit.

  1. Sex at dawn: cum ne alegem partenerul si ce inseamna imperecherea in relatiile moderne de cuplu / Christopher Ryan si Cacilda Jetha

Acesta este un bestseller ce examineaza evolutia monogamiei in randul oamenilor. Cei doi autori afirma ca a iubi o singura persoana nu este natural si ca oamenii au un trecut poliamoros in mediul ancestral.

Vei afla explicatii sociologice, vei afla de ce femeile ajung mai greu la orgasm decat barbatii si vei afla cum sexul fara obligatii este crucial pentru supravietuirea si perpetuarea speciei.

  1. Sex, crima si sensul vietii: un psiholog investigheaza cum evolutia, gandirea si complexitatea emotiilor ne revolutioneaza vederile asupra naturii umane / Douglas T. Kenrick

Este indragostit nebuneste? Aceasta stare ar putea fi in afara controlului tau. Aceasta carte despre imbunatatirea vietii sexuale vorbeste despre modurile in care supravietuirea noastra si instinctul de supravietuire ne influenteaza comportamentul.

De la dorinta de a cumpara compulsiv si pana la crima cu cruzime, oamenii ar face orice ca sa se reproduca.

Vei afla din aceasta carte de ce 76% din studentii de la o universitate de SUA au avut fantezia de a ucide pe cineva si de ce un barbat obisnuit ce poarta un Rolex este mai atragator ca un barbat sexy fara un ceas scump.

  1. Imbunatatirea vietii sexuale: un mit, distanta dintre fantezie si realitate / Rachel Hills

Ai simtit vreodata ca exista o prapastie intre cum este prezentat sexul in cultura contemporana si cum simti sexul in viata personala, reala?

In aceasta carte, autoarea vorbeste despre presiunea pe care iubitii o resimt cand fac sex, intrucat standardele actuale se refera la sex incendiar.

Exista o perceptie deformata asupra cum putem obtine imbunatatirea vietii sexuale. Se vorbeste despre asteptari artificiale si despre gasirea propriului ritm erotic.

  1. Romanta moderna /Aziz Ansari

Intre 2002 si 2012, peste 1/3 dintre americani au marturisit ca au gasit iubirea pe internet. O data cu aparitia aplicatiilor de dating, cultura smartphone-urilor a crescut modalitatile prin care oamenii isi pot gasi perechea.

Acest studiu realizat de comediantul si actorul Aziz Ansari alaturi de sociologul de la Universitatea din New York, Eric Klinenberg vorbeste despre evolutia ritualurilor de imperechere. Si mai ales despre adaptarea lor in era online.

Este un studiu serios, fascinant, presarat cu comentarii amuzante si cateva sfaturi despre imbunatatirea vietii sexuale dincolo de internet.

Citeste si: Tehnici sexuale tantrice pentru o viata sexuala implinita

Foto: Gulliver