Pentru prima data in Romania

Pornind de la un grup de 20 de artisti de strada, la inceputurile sale din 1984, Cirque du Soleil este astazi o importanta organizatie cu sediul in Quebec, ce ofera divertisment de calitate. Compania are 5.000 de angajati, incluzand mai mult de 1.300 de artisti din aproape 50 de tari diferite. Peste 100 de milioane de spectatori din aproape 300 de oraşe de pe sase continente s-au lasat uimiti si incantati pana acum de Cirque du Soleil. Se estimeaza ca aproape 15 milioane de oameni vor vedea un spectacol Cirque du Soleil pana la finalul anului in curs.

Saltimbanco este cel mai longeviv spectacol al trupei si a fost prezentat incepand cu 1992 de nenumarate ori cu casa inchisa. Peste 11,5 milioane de persoane au cumparat bilete la acest eveniment. Saltimbanco este o sarbatoare caleidoscopica dedicata agilitatii si artei, cu o distributie de 50 de artisti de mare calibru provenind din 20 de tari diferite. Atat reprezentatiile solo, cat si coregrafiile de grup constituie momente de acrobatie unice, uluitoare. Expertiza tehnica si designul extravagant se impletesc cu costume spectaculoase, jocuri orbitoare de lumina, umor, muzica senzationala si magie. Plin de farmec, culoare, amuzament, Saltimbanco este un spectacol care poate fi urmarit de intreaga familie.

Incepand cu 9 noiembrie, pana pe 14 noiembrie, inclusiv, biletele sunt disponibile exclusiv pentru clientii Orange, in Orange shop, si pe www.eventim.ro. Din 15 noiembrie, biletele vor fi disponibile pe www.cirquedusoleil.com/saltimbanco sau in reteaua Eventim din magazinele Domo, Germanos, Orange, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas si pe www.eventim.ro. Tichetele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Events din Bd. Lascar Catargiu nr. 15 A, sau la sediul Eventim din str. Polona nr. 15. Pretul biletelor variaza intre 120,38 de lei si 437,76 de lei.

Text: Diana Marasoiu