stil de viata sanatos

Daca vrei sa descoperi cum sa ai un stil de viata sanatos, participa sambata la conferinta sustinuta de Mimi Kirk, o vegetariana convinsa, renumita in intreaga lume. Evenimentul din data de 11 iunie va incepe la ora 11:00 si se va tine la Palatul Ghica Tei, din Capitala.

Cine este Mimi Kirk

„Cea mai sexy vegetariana de peste 50 de ani“, cum a fost numita de PETA (organizatie care se ocupa de respectarea drepturilor animalelor), Mimi Kirk vine pentru prima data la noi in tara. Este cunoscuta ca speaker internațional, chef raw vegan, coach de renume mondial si avocat al vieții sănătoase si longevitatii. Pe buna dreptate, caci la cei 77 de ani ai sai, aceasta nu isi arata varsta si continua sa fie un exemplu pentru oamenii din intreaga lume. Mimi Kirk a decis sa nu mai manance carne de la 30 de ani si in ultima perioada a vietii a ales stilul de viata raw vegan. „(…) A fost mai degraba o alegere spirituala. Apoi, am decis sa devin raw vegana si sa impart experiența mea cu intreaga lume“,a povestit ea.

Invitata speciala VegFest

Mimi Kirk a scris mai multe carti despre cum sa adopti un stil de viata sanatos, care au devenit rapid best seller-uri internationale: „Live Raw“, „Live Raw around the world“ și „Modern Juicing“. Ea a fost invitata sa le vorbeasca romanilor in cadrul VegFest, saptamana dedicata vegetarienilor din Romania.

Surprize inedite pentru cei pasionati de un stil de viata sanatos

Vineri,10 iunie, de la ora 18:00, poti gusta din preparatele gatite după retetele lui Mimi Kirk, in cadrul unei cine private –„Dinner with Mimi Kirk“. De asemenea, in deschiderea conferintei de sambata, care se numeste „How to live raw in Romania“, vei avea parte si de alte surprize. Incepand cu ora 9:30, se va tine un seminar despre un program complex de sanatate si detoxificare pentru corp, minte si spirit, sustinut de The Code Holistic Detox Camp.

Biletele pentru aceste evenimente sunt disponibile pe: www.dogoodacademy.ro.

Te intereseaza acest eveniment? Poti afla informatii importante pe acest subiect citind si Alimentatia vegetariana si deficienta de vitamina D.

Foto: PR

Daca ti-a placut acest articol, da like pe pagina noastra de Facebook sau aboneaza-te la newsletter si o sa gasesti acolo si mai multe astfel de informatii!