Preia stilul Tatty Devine si creeaza-ti propriile accesorii

Pentru multe femei, accesoriile sunt mai importante ca hainele. Daca vreti sa transformati arta bijuteriilor intr-un hobby placut si util in cartea How to Make Jewellry with Tatty Devine veti gasi cateva lectii folositoare predate chiar de doua maestre in domeniu.

Daca nu ai auzit pana acum de brandul britanic Tatty Devine, te poti familiariza cu el (si merita sa-ti arunci un ochi) pe site-ul tattydevine.com. Desi este relativ nou in lumea modei (a aparut in 1999), a fost inclus de revista Dazed and Confused in topul 50 al celor mai cool branduri din toata lumea.

Pentru cei care invata arta bijuteriilor fantezie, o pereche de cercei din piese de puzzle este o joaca de copii

In cazul in care nu vei ajunge prea curand in Anglia sa probezi live bijuteriile, iti poti comanda cartea in care Rosie Wolfenden si Harriet Vine, creatoarele lor, dezvaluie secretele legate de accesoriile lor fanteziste. Volumul inedit disponibil pe amazon.com la pretul de 10 lire include tehnici de baza pentru realizarea propriilor inele, coliere, bratari, cercei pornind de la bijuteriile Tatty Devine.

Ia-o incet testandu-ti indemanarea prin crearea unei bratari din piele, apoi treci la pasul urmator: o pereche de cercei din piese de puzzle. Vei observa ca pe masura ce exersezi vei fi din ce in ce mai priceputa. Avantajul in acest caz este ca pornind de la sugestiile celor doua britanice vei deprinde arta bijuteriilor handmade in cel mai scurt timp, iar la un moment dat iti poti transforma hobby-ul intr-un job de succes.

Text: Diana Marasoiu, Foto: amazon.com