Brandul romanesc in calendarul Vogue 2012

Editia nemteasca a revistei Vogue a aparut impreuna cu un calendar pentru anul 2012, realizat, ca si anul trecut, tot impreuna cu brandul Swarovsky.  Dar partea cea mai interesanta abia acum vine: I.D.Sarrieri a fost singura marca de lenjerie selectata pentru a aparea in acest calendar.

Cele doua tinute realizate de brandul romanesc de lenjerie pentru proiectul amintit combina pretioasa dantela Chantilly cu efect metalizat, matasea satinata si tulul. Ele au fost sursa de inspiratie pentru construirea a doua tipologii de personaje feminine, moderne si puternice: printesa persana si starul pop-rock.

Cel care semneaza fotografiile este Lado Alexi, iar celor pasionate de fotografia de moda (si nu numai) le recomand sa arunce un ochi pe site-ul artistului: www.ladoalexi.com. Va garantez ca nu veti pierde timpul!

Styligul calendarului ii apartine stilistei Nadia Rath, iar colaborarea dintre ea si Alexi a generat unele dintre cele mai interesante pictoriale din ultima vreme, pentru publicatii prestigioase. Mie mi-a placut mult cel din Hype Magazine (daca sunteti pasionate de fotografie si styling, urmariti-le colaborarea!).

Un plus valoare pentru calendarul Vogue este si cooptarea in echipa de realizatori a hair-stylistului Karim Amerchih, celebru in Germania pentru stilul sau indraznet, care combina elemente clasice cu tendinte ultramoderne: www.karimamerchih.com. 

Gratie aceastei echipe piesele I.D.Sarrieri au fost perfect puse in valoare, iar un context de un asemenea nivel face cu atat mai importanta prezenta brandului romanesc in calendarul Vogue 2012.

Text: Radiana Bratu, Foto: I.D.Sarrieri