Gala American Music Awards 2011

Unele dintre cele mai frumoase rochii purtate de celebritati la American Music Awards 2011 urmaresc cele mai “hot” tendinte ale momentului: metalic, dantela, paiete.

Taylor Swift, care a purtat o rochie lunga din paiete, creatie Reem Acra, a fost senzatia serii. Starul muzicii country a obtinut la evenimentul de duminica trei trofee, dintre care si premiul pentru cel mai bun artist al anului. Doar cea mai frumoasa voce din muzica britanica, Adele, a reusit sa o egaleze, artista castigand si ea trei trofee: cea mai buna artista pop, cel mai bun artist contemporan si cel mai bun album (“21”).

Jennifer Lopez, care a fost desemnata artistul latino preferat al anului 2011, a mizat ca de obicei pe sex appeal si a ales o rochie neagra din dantela, despicata pe un picior, creatie Gianbatista Valli. O aparitie foarte fresh a fost Heidi Klum, care a ales o rochie scurta argintie, a designerului Giles Deacon. Cuplul cel mai stylish de la eveniment, Selena Gomez si Justin Bieber, au urmarit intocmai codul vestimentar care se impune pe covorul rosu: Justin a purtat tuxedo si papion, iar Selena o superba rochie ivoar din satin, Giorgio Armani. Katherine Heigl a fost o aparitie rafinata in rochia Roberto Cavalli si, ca o adevarata diva de la Hollywood, a mizat pe puterea de seductie a rujului rosu.

Text: Miruna Micsan, Foto: Guliver