Colectia de toamna a Kristinei Dragomir

Despre designerul Kristina Dragomir a auzit, cu siguranta, orice fashionista tentata de palarii. Kristina este celebra pentru cele mai indraznete accesorii capilare iar de curand si-a prezentat colectia de palarii pentru toamna-iarna 2011-2012 in cadrul unui eveniment la Iqonique Class Studio.

Este vorba despre un set de 12 piese create special pentru acest concept store – deci le poti achizitiona doar acolo – din fibre naturale precum parul de iepure, pielea de sarpe, paiele tesute din fir de matase, penele de fazan. Tema este sustinuta de culorile de pamant, calde, placute si de geomeria echilibrata a palariilor, gratioase, croite pe forme curbe si planuri inclinate.

Palariile Kristinei Dragomir, sub motto-ul “Heads, not hats”, sunt mai mult decat niste accesorii. Ele merg in tandem cu personalitatea acelora care le poarta, de aceea si prezentarea colectiei s-a desfasurat sub forma unei expozitii live. Piesele au fost purtate de modele insufletite accentuand ideea ca fiecare palarie se potriveste doar femeii care a ales-o.