Rasfatul incepe de dimineata

In timpul saptamanii neglijez micul dejun. Rontai rapid cativa biscuiti in timp ce-mi beau cafeaua sau imi fac un sandvis primitiv cu o felie de toast si o fasie de mezel. In weekend insa, obisnuiesc sa ma rasfat. Ma trezesc de dimineata pentru a prinde croissantele cu unt calde la magazinul din colt si pentru a-mi prepara o ciocolata fierbinte.

Saptamana aceasta ma voi abate de la regula si nu voi servi micul dejun in propriul meu apartament, ci la Home Matasari (Matasari, nr. 17) unde vor fi nu doar tarte si briose, ci si painici pregatite in casa, granola, quiches, dulceturi si multe sortimente de prajituri sau alte fursecuri cu diferite ingrediente. In casa cu oameni calzi, din zona cu renume usuratic, se organizeaza in aceasta sambata, incepand de la ora 10.00, evenimentul “Mic dejun de Bucuresti”. Mai multi food bloggeri (bucatarsubacoperire.blogspot.com, brindusascheaua.blogspot.com, 2sisterskitchen.blogspot.com, taietel.tumblr.com, placerisimple.wordpress.com, tastebazaar.blogspot.com etc.) au fost invitati pentru a pregati pe tot parcursul zilei diverse feluri de mancare, ideale pentru a fi consumate la orele diminetii, iar de la ora 21.00 degustarea de preparate se va transforma intr-o petrecere in toata regula.

Text: Diana Marasoiu Foto: Guliver