Un brand adorat de celebritati

Brandul fashion Gerard Darel a fost supranumit si “fenomenul francez” pentru ca hainele si accesoriile cu aceasta eticheta se gasesc in garderobele celor mai cunoscute femei din lume. S-a lansat in 1971 iar piesele Darel au cucerit starurile de la Hollywood prin cateva caracteristici esentiale si specifice: purtabilitate, calitatea impecabila a materialelor si executiei, linia atemporala si aerul sic frantuzesc.

De-a lungul timpului, campaniile publicitare Gerard Darel au fost sustinute de nume precum Nastassja Kinski, Brooke Shields, Christy Turlington, Stephanie Seymour, Charlotte Gainsbourg, Robin Wright, iar produsele brandului purtate de Madonna, Angelina Jolie, Penelope Cruz, Charlize Theron, Eva Longoria.

Gerard Darel are succes si in Romania. La un an de la intrarea brandului pe piata noastra, cu o prima locatie pe Calea Victoriei, s-a deschis ce-l de-al doilea magazin Darel in Baneasa Shopping City. In galeria foto puteti vedea ce piese Gerard Darel poarta celebritatile internationale si care sunt vedetele locale prezente la deschiderea magazinului.