Specializeaza-te in fashion!

Daca te intereseaza moda ca fenomen sau daca vrei sa te specializezi in domenii precum styling, fashion buying, fashion marketing, fashion coordinating, visual merchandising, product/brand management, jurnalism de moda sau design, poti urma cursurile artcademy dedicate industriei modei din Romania.

Acest nou concept de studii superioare de moda este propus de CODECS in colaborare cu L’Institut Superieur Specialise de la Mode din Paris are doua etape de studiu: Fundamentals of Fashion si Fashion Marketing and Design. Fiecare dintre module se desfasoara pe durata cate unui an academic (orele se tin vinerea, simbata si duminica) ce se finalizeaza cu o saptamana de studii si practica la Paris.

Partea ce mai interesanta a acestui concept de studii este orientarea sa catre aplicabilitatea imediata atat cu ajutorul studiilor de caz analizate cat si prin interactiunea directa cu reprezentanti au unor mari companii: Louis Vuitton, Gucci, Balenciaga, Chanel, Guy Laroche, Armani, Nina Ricci, Yves Rocher, Chantelle, Galeries Lafayette, Etam, Celio, Gap.

Cum te poti inscrie:

Inscrierile se fac pe baza unui eseu in limba engleza, dealtfel ai nevoie de un nivel mediu de limba engleza pentru a putea participa la curs. Se paote ca, pentru departajare, sa fie necesara si sustinerea unui interviu, de asemenea in limba engleza, in fata comisiei.

Inscrierile se fac pina pe 15 noiembrie, primele doua grupe de cursanti, cate una pentru fiecare etapa, incep studiul pe 18 noiembrie. Puteti obtine detalii de la un consultant CODECS care va sta la dispotie in sediul din str. Agricultori nr 37-39, la telefon 021.252.51.82/3/4/ sau e-mail: office@artcademy.ro.

Mai multe detalii pe www.artcademy.ro si www.facebook.com/artcademy