ClassIN este o bucata de rai pentru toti cei care iubesc designul de interior, dar si un spatiu in care poti sa primesti informatii pertinente despre amenajari interioare direct de la experti.

La ClassIN vei gasi produse destinate amenajarilor interioare, iti vor fi puse la dispozitie expertize in domeniul designului interior, de la o decorare simpla la proiecte complexe, realizate la cheie. Profesionisti cu experienta de peste 10 ani in industrie iti vor oferi un full-service al designului interior, asumandu-si proiecte dintre cele mai complexe.

Printre brandurile pe care le vei gasi odata ce treci portile unuia dintre cele cinci showroom-uri sunt: Edra, Porada si Natuzzi.

Noi am petrecut o zi intreaga printre piesele de design de care ne-am indragostit iremediabil, asa ca ne-am decis sa facem o lista scurta cu preferatele noastre.

Biblioetca Zeus, Porada

Biblioetca Zeus, Porada, ClassIn

Poroda este un brand italienesc cu traditie, din dragoste pentru lemn, in 1948. Bucatile de lemn se transforma, in mana artizanilor, din buturugi in piese de arta, iar aceasta bibilioetca este dovada cea mai buna.

Fotoliul Re-vive – Natuzzi

Class IN
Fotoliu Re-vive, Natuzzi, ClassIN

Corpul uman a fost proiectat sa se miste, la fel si colectia de scaune de tip recliner Revive de la Natuzzi. Spre deosebire de reclinerele clasice, care opereaza pe sistem de parghie, Revive are un mecanism inovator, care raspunde in mod intuitiv la orice miscare a corpului. Scaunul isi schimba astfel configuratia pe masura fiecarei miscari. Revive este disponibil in doua dimensiuni si mai multe tipuri de tapiterie, intr-o gama larga de culori contemporane.

Oglinda Mirragio, Edra

Class IN
Oglinda Miraaggio, Edra

Fratii designeri brazilieni Fernando si Humberto Campana iubesc materialele speciale, colajele şi stratificarea. Acest lucru este usor de observat in modelele lor de scaune. Pentru acest produs vedeta, studioul Campana se concentreaza pe posibilitatea de a aseza in petice si in straturi oglinzile, creand reflexii interesante. Aceste jocuri de reflexii fac parte din noul concept Edra. Pentru realizarea oglinzile Miraggio, fratii Campana folosesc acril reflectorizant ca mijloc: taie cu laser oglinda in piese ca de puzzle si le reasambleaza, prinzandu-le cu fasii de nailon. Daca te privesti intr-o oglinda Miraggio vei avea parte de reflexii interesante ale propriului chip.

Foto: PR ClassIN