Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

cele mai bune filme de comedie ale anului 2017

Descopera cele mai bune filme de comedie ale anului 2017 si vezi sa nu fi ratat vreuna! De la filme independente pana la blockbustere, citeste mai jos ce comedii sa (re)vezi, conform editorilor Esquire.

In prezent, este dificil sa separi filmele de calitate in genuri specifice. Cele mai bune pelicule contin atat umor, cat si pasiune sau sentimentele negative din spectrul uman. Si, desi anul ce a trecut a adus si multe filme de neratat la capitolul drama sau thriller, nu a fost o perioada saraca nici in comedii savuroase.

De la filmele ce iti vor lasa un zambet amar, pana la acelea care te vor face sa razi cu pofta, descopera top 10 cu cele mai bune filme de comedie ale anului 2017!

Cele mai bune filme de comedie ale anului 2017: 10 filme de neratat!

The Meyerowitz Stories (new and selected)

Noah Baumbach realizeaza acest film, cu actiunea in viata unor adulti (imaturi) in New York. Dustin Hoffman este partiarhul familiei Meyerowitz. Adam Sandler si Ben Stiller alaturi de Elizabeth Marvel sunt fratii si copiii celui mai sus amintit.

Copiii Meyerowitz ajunsi la maturitate planuiesc o restrospectiva a carierei artistice a tatalui lor. Cu un dialog ascutit si un joc actoricesc incredibil de bun (o vei vedea si pe Emma Thompson), acest film, spun editorii Esquire, il mai pune o data in plus in valoare pe Sandler. Gasesti una dintre cele mai bune filme de comedie ale anului 2017 pe Netflix.

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10