Piesele din piele sunt preferatele mele

Am asteptat cu nerabdare colectia Versace pentru H&M si trebuie sa recunosc, nu e deloc o colectie care sa poata trece neobservata.

E vie, vibranta, in culori care pe mine m-au facut sa ma simt optimista si m-au tentat de la prima privire. Desi nuantele si combinatiile de nuante sunt stridente, piesele au linii simple, ce echilibreaza efectul vizual. Preferatele mele sunt piesele din piele, in special rochiile pe care le consider extrem de sexy pentru ca pun in valoare o femeie daca sunt purtate cu atitudine. Si accesoriile sunt puternice, de impact. Pe langa o rochie din piele, mi-am mai luat o pereche de sandale din piele si mai multe bijuterii care cu siguranta imi vor pune in valoare tinute mai vechi pe care nu mai stiam cu ce sa le port pentru a le da o nota proaspata.

Acum sunt foarte curioasa ce designer va urma sa faca pentru H&M urmatoarea colectie. Initiativa brandului suedez de a invita mari nume ale modei sa creeze colectii limitate pentru magazinele H&M mi s-a parut interesanta chiar de la inceput. Imi amintesc de prima colectie semnata de Madonna, atunci mi-am luat un trening la care tin si pe care inca il port. Din colectia Viktor&Rolf mi-am luat un smoking iar anul trecut, din colectia Lanvin (imi place Lanvin foarte mult) mi-am luat mai multe piese.

Daca inca nu ati vazut cum a fost la lansarea colectiei Versace pentru H&M in Romania, iata in galeria foto mai multe imagini de la evenimentul care a avut loc saptamana trecuta in Baneasa Shopping City: