Incepeti ziua cu ceva dulce!

Va mai amintiti de articolul in care Andreea povestea despre cadourile inscriptionate cu citate cu care ne-a surprins pe noi? Mi-am petrecut cateva ore citind vorbele diversilor oameni celebri si am inceput sa mai caut si alte cadouri similare. In loc de asta am dat insa peste o tentatie irezistibila: ciocolata cu mesaje. Cuvintele scrise pe ea nu au surse celebre, dar sunt suficient de simpatice pentru a te ajuta sa-ti incepi bine ziua. Eu una chiar inlocuiesc uneori, cand n-am timp de pierdut, cafeaua cu cateva patratele de ciocolata.

Tabletele “vorbitoare” sunt disponibile in magazinul virtual godynamo.com in doua variante: cu ciocolata neagra sau cu lapte. Fiecare tableta are 240 de grame, costa 20 de dolari, iar forma ei masiva imi aduce aminte de ciocolata de menaj a copilariei. Pe fiecare dintre tablete sunt inscriptionate patru mesaje diferite: “Best Day Ever”, “Heck yes”, “Oui? Oui.” si “Tout commence maintenant”.

Daca te induri sa le faci cadou, sunt sigura ca prietena mai pesimista va fi incantata de primul indemn, iubitul tau de cel de-al doilea, iar amicii francofili vor aprecia ultimile doua variante.

Text: Diana Marasoiu Foto: godynamo.com