3 modele pentru 3 stiluri diferite

Nu-mi place sa fiu luata prin surprindere de ploile de vara, asa ca in fiecare an imi duc la birou o pelerina de ploaie.

Cum multe pelerine de ploaie disponibile pe piata nu au viata lunga si nici un apect foarte reusit, m-am gandit sa-mi iau una frumoasa si rezistenta de peste mari si tari. Astfel am dat peste site-ul terranewyork.com unde am descoperit trei variante de pelerine de ploaie adaptate unor stiluri diferite.

3 modele trendy de pelerine de ploaie pentru stiluri diferite

Lower East Side este o parka cu gluga, cu dimensiunile ajustabile cu ajutorul unor sireturi. Se potriveste unei tinute sport-sic si deja mi-o imaginez purtata impreuna cu niste pantofi sport cu talpa inalta si o pereche de pantaloni de trening.

Modelul Tribeca cu o croiala asemanatoare cu a unui trenci clasic, poate fi purtat cu tinuta office mai ales daca ai un stil elegant. In acest caz insa umbrela este indispensabila, pentru ca haina nu are gluga.

Impermeabila Nolita mi se pare cel mai jucaus model, foarte asemenator cu o capa. Pe aceasta as purta-o cu o pereche de jeansi skinny si cu cizme de guma. Oricare dintre aceste simpatice pelerine de ploaie costa 320 de dolari si sunt disponibile in trei variante de culori: bleumarin, cenusiu si ciocolatiu.

Text: Diana Marasoiu, Foto: terranewyork.com, Lionel Koretzky