Shopping intr-un spatiu romantic

Tie ti s-a intamplat sa-ti doresti sa-ti achizitionezi ceva frumos fara sa ai o idee concreta despre cum ar putea arata respectivul lucru sau fara sa te indemne vreo nevoie arzatoare? Mie da, de nenumarate ori, si de fiecare data ma stapaneam si asteptam primul targ vintage unde sa pot da frau liber pornirilor mele.

Acum nu mai este cazul. La Gabroveni 24 (adresa este identica cu numele) gasesti hainele si accesoriile inedite alese si culese de Atelierul Aiurea. Ai adunate intr-un singur loc rochii vintage, jachete sic, pantofi de poveste, palarii simpatice si o multime de accesorii menite sa-ti transforme tinuta intr-un fel original. Iar surprizele nu se opresc aici. Spatiul gazduieste si o galerie de arta moderna ce expune tablouri pe panza, fotografii si te ajuta intotdeauna sa realizezi cele mai deosebite cadouri, o ceainarie boema ce se combina perfect cu decoratiunile de inspiratie frantuzeasca si o florarie cu aranjamente poetice.

Petrecerea de lansare a fost aromatizata de tema “Anii 1920 vs. 2040, inapoi si in viitor“, asa cum le sta bine unor basme atent culese. Curtea interioara a spatiului a prins viata prin proiectiile de imagini care te transportau treptat din lumea tramvaiului tras de cai pana la imaginile futurisite ale unui viitor nu foarte indepartat. Momentele live de pian si vioara au fost armonizate sublim de Mischa Simeonov, initiatorul indraznetului proiect Classic Beat Orchestra, acompaniat la vioara de Sabin Penea (basist si in trupa Timpuri Noi). Seara a continuat cu un moment de live session mixat de DJ Shurubel, ce a imbinat ideal beat-urile funky cu intreaga atmosfera.

Text: Diana Marasoiu