Gradina cu giuvaiere pentru fashioniste

Atelierul de portelanuri pictate manual Wagner Arte Frumoase si Povesti lanseaza noua colectie de bijuterii de lux din poartelan semnata Ana wagner. Colectia Gradina cu giuvaiere, abordeaza bijuteria de lux in colaborare cu casa de bijuterii Roberto Jewellery.

Casa de bijuterii Roberto Jewellery este un brand cu traditie, prezent pe piata din Grecia inca din 1970. Bijuteriile Roberto Jewellery sunt cunoscute pentru rafinamentul si calitatea superioara a materialelor utilizate. Confectionate manual in atelierele companiei, de catre maestri bijutieri cu o atentie deosebita pentru detaliu, piesele unicat, deosebit de valoroase, au fost purtate pe podiumurile de prezentare de fotomodele internationale precum Claudia Schiffer, Naomi Campbell si Laetitia Casta.

Bijuteriile colectiei Gradina cu giuvaiere sunt inramate in monturi de argint sau aur

Noua colectie de bijuterii lansata in urma cu cateva zile in Romania foloseste pictura miniaturala, executata pe portelan, care apoi este inramata in monturi de argint sau aur si decorata cu pietre semipretioase precum safirul, smaraldul sau rubinul. Despre creatiile Anei Wagner ti-am mai povestit si in toamna anului trecut, atunci cand a avut loc lansarea colectiei de portelanuri Winter of gentiliTEA.

Prin colectia de bijuterii Gradina cu giuvaiere, artista doreste o apropiere mai intima a creatiilor casei Wagner de public, printr-o formula a elegantei. Tablourile miniaturale din portelan sunt innobilate cu argint, aur si cu stralucirea radianta a pietrelor si transformate in podoabe, adevarate giuvaiere.

Obiectele noii colectii Gradina cu giuvaiere se gasesc, la Magazinul Wagner Arte Frumoase si Povesti din Bd. Carol 39 si la Wagner Maison de la Porcelaine din Cotroceni, str. Dr. Staicovici 19.

Text: Diana Marasoiu Foto: PR