Rasfatul de ziua ei

Dupa cum stiti saptamana trecuta a fost ziua mamei mele. Pe langa felicitarile obisnuite pe care le-a primit de la apropiati, o multime dintre cei care mi-au accesat pagina de Facebook i-au facut urari extrem de frumoase si calde.

Mama este pentru mine cea mai importanta persoana din lume si de aceea mereu, dar mai ales de ziua ei, caut sa-i iau lucruri care sa o bucure mult. De obicei, ii ofer o saptamana de relaxare undeva departe de Bucuresti, fie la un spa sau pur si simplu la munte sau in strainatate. Mi se pare evadarea perfecta pentru o persoana a carei viata nu mai e asa agitata de cand a iesit la pensie. Asa ca merge intr-un loc frumos alaturi de prietenele ei dragi, urmeaza diverse tratamente de cosmetica, detoxifiere se relaxeaza la sesiunile de masaj sitot felul de impachetari si se intoarce acasa extrem de odihnita, relaxata, binedispusa si plina de energie. Bucuria ei ma umple de energie asa ca incerc sa o surprind cat mai des cu tot felul de lucruri care stiu ca ii fac placere.

De fiecare data cand plec intr-o vacanta sau chiar pentru cateva zile ma intorc cu o surpriza si pentru ea. O crema, un parfum, un accesoriu, cu fiecare dintre ele incerc sa-i rasplatesc toate momentele din copilarie in care ea revenea acasa cu daruri din strainatate pentru mine. Va sfatuiesc sa faceti si voi la fel. Sa nu uitati ca parintii sunt persoanele care va iubesc neconditionat, care stau aproape indiferent de situatia in care va aflati si care au mare nevoie de atentia si dragostea voastra. De aceea va indemn sa le faceti o bucurie macar de ziua lor!

Text: Andreea Raicu Foto: Guliver