Surprize sub 100 Ron

Secret Santa este o traditie de Craciun venita din vestul Europei, care a cuprins incet-incet aproape toate companiile romanesti. Regulile sunt simple. Se scriu toate numele angajatilor pe bilete, acestea se impaturesc si apoi se pun intr-un bol. Fiecare angajat extrage apoi cate un nume, iar aceea este persoana careia va trebui sa-i cumpere un cadou.

Cum persoanele nu sunt mereu din cercul de apropiati, alegerea de daruri creative devine destul de complicata. Pentru a-ti usura sarcina, ti-am pregatit o lista cu 5 cadouri inedite sub 100 Ron, cadouri menite sa faca viata de birou mai frumoasa.

Secret Santa nu-ti va mai da in acest an batai de cap

1. Glob Memosphere

Nu exista companie fara secretare, iar acestea au in fiecare zi o multime de lucruri pe care trebuie sa le tina minte. Daca ai extras din palarie numele uneia dintre ele atunci ii poti comanda de pe homedeco.ro globul Memosphere. Va inlocui cu succes plictisitoarele post-it-uri, iar cand va fi alb complet ea va stii ca e momentul potrivit sa plece intr-o vacanta binemeritata.

2. Cana de colectie

Muzica face viata la birou mai suportabila pentru multi dintre noi. Daca ai un meloman pe care trebuie sa-l surprinzi cu atentia ta la detalii cumpara-i o cana supradimensionata (de un litru) de pe cadouri-grozave.ro. Beatles este o trupa indragita de pasionatii de muzica de toate varstele asa ca sansa sa o dai in bara cu ea este relativ mica.

3. Plita cu incalzire USB

Cafeaua este licoarea ce inlesneste o multime de activitati intr-o companie. Daca nu s-ar fi inventat ea probabil multi oameni ar fi lipsiti energie si implicit fara forta de munca. Insa cea mai buna cafea este cafeaua calda. Aceasta plita cu incalzire prin USB (fungift.ro) va fi accesoriul preferat al oricarui iubitor de cafeina.

4. Agenda Zara Home

Daca ai fost investita cu cea mai grea sarcina, aceea de a cumpara un dar pentru sefa ta, te sfatuiesc sa vizitezi magazinul Zara Home. Acolo gasesti o multime de daruri festive, stralucitoare si foarte utile. O agenda aurie poate fi alegerea potrivita mai ales ca anul nou se apropie cu pasi repezi.

5. Lampa roz de birou

Ziua e mai scurta pe durata iernii, iar intunericul incepe sa se lase inca de la ora 16.00. O lampa de birou (Ikea) este un cadou extrem de practic in aceasta perioada si daca persoana pentru care urmeaza sa o iei are o fire romantica si copilaroasa se va bucura sa primeasca de la Secret Santa una roz!

Text: Diana Marasoiu, Foto: zarahome.ro, homedeco.ro, cadouri-grozave.ro, fungift.ro