Salopete de casa cool & calduroase pentru zile friguroase

O petrecere in pijamale poate fi mai mult decat un eveniment excentric. Am descoperit cele mai haioase haine de casa care promit sa-ti transfome serile in partyuri simpatice si sa-ti ofere tot confortul termic la care visezi.

In Asia, salopetele nonconformiste de casa se poarta de cateva decade bune, iar in ultima perioada adolescentii temerari le imbraca chiar si atunci cand ies pe strada.

Altfel de petrecere in pijamale: Pijamalele Kigu sunt inspirate de un trend asiatic

Moda japoneza a fost adusa in Europa de abia in 2009 de brandul londonez Kigu, specializat in fabricarea costumelor care imita in cel mai ingenios mod cu putinta look-ul animalelor din jungla, paduri sau… basme.  An de an ei scot noi modele si, cu ocazia Halloween-ului, au creat chiar si cateva salopete tematice  cu schelete, inorogi si, bineinteles, dovleci.

Kigu, brandul britanic care ne-au atras atentia, nu e un nume ales la intamplare pentru ca suna amuzant, ci prescurtarea de la kigurumi (cuvant care defineste in japoneza un “personaj costumat in animal”).

Dincolo de designul inspirat, pijamalele Kugi ne-au cucerit cu croiala lor lejera, care nu-ti restrictioneaza miscarile si pe sub care poti strecura chiar si hainele tale normale. Sunt cadouri perfecte pentru petrecaretii excentrici, dar si pentru lenesii redutabili. Le poti comanda fie de pe asos.com, fie de pe site-ul lor oficial kigu.co.uk. Pe cel din urma gasesti toate modelele si-n plus versiuni de pijamale mini pentru cei mici.

Text: Diana Marasoiu, Foto: asos.com