Prietenii au grija de tot

Mi se pare un cadou minunat si eu m-am bucurat enorm de cele doua astfel de petreceri cu care prietenii m-au luat prin suprindere.

Prima a fost cu ocazia zilei mele de nastere. Implineam douazeci si un pic de ani. Pe atunci lucram la revista Viva si mergeam adesea la tot felul de evenimente mondene. Asa ca nu mi s-a parut ciudat cand am fost invitata la un astfel de party. Trebuia sa merg, nu ma puteam sustrage nici chiar de ziua mea. Numai ca, odata ajunsa acolo am vazut ca parcarea era aproape goala ceea ce mi s-a parut cel putin bizar, dar am zis ca poate am venit prea devreme. Dar, cand am intrat: SURPRIZA!! Nu era un simplu eveniment. Era petrecerea surpriza de ziua mea. Evenimentul monden fusese doar pretextul sub care cateva prietene m-au adus la propria zi de nastere. Am trait un sentiment incredibil, m-am simtit teribil de norocoasa ca am asemenea prieteni si am fost foarte bucuroasa sa-i vad pe toti in jurul meu.

Cea de a doua surpriza mi-a fost facuta acum doi ani, de Sf. Andrei. Un bun prieten mi-a spus: “Mergem la munte, tu condu si nu intreba nimic”. Am ajuns la Predeal si cand credeam ca asta fusese toata surpriza, m-a legat la ochi si am inceput sa mergem prin statiune, dar deja nu mai stiam pe unde sunt, nu ma mai puteam orienta. Cand mi-au dat jos legatura m-am trezit in curtea unei cabane, langa un foc de tabara, cu multi oameni dragi in jur. A fost pur si simplu fantastic, am petrecut toata noaptea.

Text: Andreea Raicu, Foto: Guliver