Produse exclusiviste la Pump Shop

Am o multime de prieteni care merg pe bicicleta si pentru care ea nu mai e doar un mijloc de transport mai rapid si mai usor de manevrat, ci o extensie a stilului lor de viata. Isi cauta permanent pe site-uri piese cu care sa-si imbunatateasca “prietena”, discuta pe forumuri despre noile modele si-mi arata cu tristete variante care la noi in tara in nu exista. De aceea m-am bucurat pentru ei cand am primit mailul prin care eram informata ca s-a deschis Pump Shop, primul magazin de biciclete exclusiviste, care nu e doar un loc de desfacere si comercializare, ci un concept store in toata puterea cuvantului.

La Pump Shop iti poti crea propria bicicleta

Magazinul e completat de un atelier ce joaca rolul de service pentru cei care doresc repararea sau imbunanatatirea propriilor biciclete. Mai mult, in atelier pot fi create biciclete pe comanda. Clientii pot asista la productia lor, asezati pe canapea, bucurandu-se de o cafea si ascultand povestile tinerilor de la Pump despre istoria fiecarei piese si fiecarui brand care vor marca intr-un final o bicicleta unica, handcraft.

Brandurile pe care le gasesti la Pump Shop au o traditie indelungata si sunt respectate de catre cei mai mari ciclisti din lume: Milani produce biciclete din anul 1927, iar Taurus din 1908. Pretul unei biciclete variaza intre 2.000 Ron si 35.000 Ron. Bicicleta Maserati, produsa in colaborare cu Milani, realizata doar pe comanda speciala, este livrata in 60 de zile iar pretul ei poate ajunge chiar si la 7200 Euro. Anul acesta va fi lansat si modelul Aston Martin.

Pump Shop este situat pe strada 11 iunie nr. 50, in imediata apropiere a clubului Fabrica.

Text: Diana Marasoiu, Foto: PR