Darul pentru un cuplu familist

Am admirat dintotdeauna persoanele intre care exista o legatura stabila, se casatoresc cand simt ca a venit vremea si ajung sa aiba si copii. Ce nu-mi place insa la ele, este ca de multe ori uita sa mai petreaca momente in doi. Si inevitabil acest comportament va duce in timp la o racire a relatiei. Eu am gasit o solutie pentru prevenirea acestei “boli” sub forma unui cadou.

Am rezervat la un moment dat pentru niste prieteni o camera la un hotel. Ei aveau totul: cariere de succes, doi copii minunati, o casa frumoasa, dar le lipsea spatiul in care sa se bucure pe deplin de intimitate si sa-si mai faca mici surprize. Ideea mi-a venit dupa ce am citit un interviu cu Heidi Klum si Seal care povesteau despre diversele metode care le tineau cuplul viu si fericit.

Un weekend intr-un hotel (chiar si in orasul in care cei doi locuiesc) poate ajuta la refacerea legaturii emotionale. In plus, cei doi se pot relaxa in spa-ul hotelului la un masaj, pot inota impreuna in piscina si se vor bucura de o cina delicioasa la lumina lumanarilor. Daca ar repeta macar de cateva ori pe ani aceasta reteta relatia s-ar mentine la fel de frumoasa ca la inceput. Voi ce spuneti? Ati incerca aceasta solutie pentru revigorarea casniciei?

Va pot face si o recomandare. De curand, am facut o sedinta foto la Carol Parc Hotel despre care auzisem ca este foarte frumos. Asa e, dar nu doar atat. Este special prin faptul ca toate camele sunt diferite, iar atmosfera este extrem de calda si romantica. Mie una mi-ar placea sa imi petrec un weekend acolo impreuna cu iubitul meu.

Text: Andreea Raicu Foto: Guliver